Βραχιόλια ανανά με μέλι
Βραχιόλια ανανά με μέλι
Ένα απολαυστικό επιδόρπιο Τι χρειαζόμαστε: 1
μεγάλη κονσέρβα ανανά κομμένο σε φέτες 2 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη 5 κ.σ.
ρευστό μέλι 1/2 ποτήρι νερό Πως το κάνουμε: Σε ένα τηγάνι αραιώστε
το μέλι μέσα στο νερό και ζεστάνετε το σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι που να
κοχλάσει. Ανοίξτε την κονσέρβα του ανανά και στραγγίξτε τις φέτες. Μετά
τοποθετήστε τις μεσα στο τηγάνι. Πασπαλίστε τις με κανέλα και αφήστε
τις να ροδίσουν ελαφρά για 10 λεπτά. Μόλις οι ροδέλες κρυσταλλώσουν μέσα
στο μέλι, αδειάστε τις σε ένα όμορφο πιάτο. Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρετε το χυμό από τον ανανά σε ποτηράκια. Μπορείτε να συνοδέψετε τα
"βραχιόλια" με ένα μπριός! Η συνταγή είναι από "Το βιβλίο των
κοριτσιών"! Διαβάστε περισότερο: Βραχιόλια ανανά με μέλι