Αυγά τουρσί της ΛΩΞΑΝΤΡΑΣ ( Μεζές για ουζάκι )
ΥΛΙΚΑ
10 αυγά βρασμένα
1 φλ. ελαιόλαδο
2 φλ. βαλσάμικο ξύδι
1 φύλλο δάφνης
1 κλωνάρι δεντολίβανο
1 κλωνάρι θυμάρι ή ρίγανη
1 πιπερία καυτερή αποξηραμένη
κόκκοι πιπεριού
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τέντζερε βάλτε το ελαιόλαδο κ βάλτε μέσα όλα τα βότανα κ το αλάτι.
Χαμηλώστε για λίγο την ενταση της φωτιάς κ βάλτε κ το βαλσάμικο να πάρει 1-2 βράσεις.
Αφήστε το να κρυώσει.
Βάλτε τα αυγά σε ένα αεροστεγές βαζάκι μαζί με το λαδάκι κ τα αρωματικα.
Εαν χρειαστεί προσθέστε στο βαζάκι επιπλέον ελαιόλαδο.
Διατηρείτε στο ψυγείο για 2 μήνες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΛΩΞΑΝΤΡΑ