ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ της Λωξάντρας!!!
ΥΛΙΚΑ
160 γρ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. μέλι
150 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αμύγδαλα φιλέ
100 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τέντζερε βάζετε την κρέμα γάλακτος,το μέλι κ την ζάχαρη να βράσουν στους 118ο βαθμούς.
Οταν κρυώσει το μείγμα σας κοιτατε εάν μπορείτε να το πλάσετε σαν μπαλίτσα, εάν όχι το ξαναβάζετε στην φωτιά.
Κατεβάζετε τον τέντζερε απο την φωτιά κ ρίχνετε μέσα τα αμύγδαλα κ ανακατεύετε απαλά.
Τα τοποθετείτε σε μια λαδόκολλα ανάλογα το μέγεθος που επιθυμείτε.
Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο βαθμούς περίπου για 15΄λεπτά.
Λιώστε την κουβερτούρα σας σε μπέν μαρί.
Μολις κρυώσουν οι φλωρεντίνες σας βάλτε τες μέσα στην κουβερτούρα αφού την έχετε αφήσει να χλιαρεύσει μέχρι την μέση.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! ΛΩΞΑΝΤΡΑ
— με Λωξαντρα ΛωξαντραΥΛΙΚΑ
160 γρ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. μέλι
150 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αμύγδαλα φιλέ
100 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τέντζερε βάζετε την κρέμα γάλακτος,το μέλι κ την ζάχαρη να βράσουν στους 118ο βαθμούς.
Οταν κρυώσει το μείγμα σας κοιτατε εάν μπορείτε να το πλάσετε σαν μπαλίτσα, εάν όχι το ξαναβάζετε στην φωτιά.
Κατεβάζετε τον τέντζερε απο την φωτιά κ ρίχνετε μέσα τα αμύγδαλα κ ανακατεύετε απαλά.
Τα τοποθετείτε σε μια λαδόκολλα ανάλογα το μέγεθος που επιθυμείτε.
Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο βαθμούς περίπου για 15΄λεπτά.
Λιώστε την κουβερτούρα σας σε μπέν μαρί.
Μολις κρυώσουν οι φλωρεντίνες σας βάλτε τες μέσα στην κουβερτούρα αφού την έχετε αφήσει να χλιαρεύσει μέχρι την μέση.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! ΛΩΞΑΝΤΡΑ