Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Λικέρ βατόμουρο


Λικέρ βατόμουρο

... της Ευαγγελίας Γραμμένου από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Βασιλικών

• 1 κιλό βατόμουρα
• 1 κιλό ζάχαρη
• 1 λίτρο κονιάκ

Πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα, τα στεγνώνουμε καλά και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο. Αφήνουμε στον ήλιο για 2 περίπου μήνες. Στο διάστημα αυτό, ανακατεύουμε το βάζο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μετά τους 2 μήνες στραγγίζουμε το λικέρ.

gastronomos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις