Λικέρ βατόμουρο
... της Ευαγγελίας Γραμμένου από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Βασιλικών
• 1 κιλό βατόμουρα
• 1 κιλό ζάχαρη
• 1 λίτρο κονιάκ
Πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα, τα στεγνώνουμε καλά και βάζουμε όλα τα
υλικά σε ένα γυάλινο βάζο. Αφήνουμε στον ήλιο για 2 περίπου μήνες. Στο
διάστημα αυτό, ανακατεύουμε το βάζο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μετά
τους 2 μήνες στραγγίζουμε το λικέρ.
gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου