Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Όμορφα DIY Ράφια τοίχου από παλιά συρτάρια


 Όμορφα DIY Ράφια τοίχου από παλιά συρτάρια
Αποτέλεσμα εικόνας για Όμορφα DIY Ράφια τοίχου από παλιά συρτάρια

Η ανακύκλωση είναι ένα μείζον θέμα που θα πρέπει να ενδιαφέρει τον καθένα. Καθημερινά πρέπει να σκεφτούμε τρόπους ανακύκλωσης σε πράγματα που θα θέλαμε να πετάξουμε φροντίζοντας έτσι και το περιβάλλον αλλά και τη ζωή μας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Όμορφα DIY Ράφια τοίχου από παλιά συρτάρια
Θα ανακαλύψετε καταπληκτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την επαναχρησιμοποίηση πραγμάτων που έχετε και θεωρείται άχρηστα μετατρέποντας τα σε χρηστικά αντικείμενα με έξυπνο τρόπο. Ταυτόχρονα, θα είστε ικανοποιημένοι ότι κάνατε μια καλή πράξη και πολύ ενθουσιώδης γιατι θα ανακαλύψετε ότι είστε σε θέση να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα με τα χέρια σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Όμορφα DIY Ράφια τοίχου από παλιά συρτάριαΠάρτε για παράδειγμα αυτά τα όμορφα DIY Ράφια τοίχου. Είναι πολύ ωραία και μπορείτε να τα κάνετε πραγματικά εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε κάποια συρτάρια που δεν τα χρησιμοποιείτε πια και να τα βάψετε με με ζωηρά χρώματα. Έτσι θα δώσετε χρώμα και ζωή στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα κρεμάσετε στον τοίχο και να παρουσιάσετε πράγματα πάνω σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις