πηγή : περιοδικό συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου τεύχος 9
απο την Μαίρη Αντ. Τζουλάκη
Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα , 250 γρ. ζάχαρη άχνη , βιτάμ (ένα πακέτο) , 300 γρ. καρύδια (κομμένα στο χέρι) , 400 γρ. μπισκότα πτι - μπερ (κομμένα στο χέρι) , 1 φλυτζάνι γάλα , ξύσμα λεμονιού ή κονιάκ , 400 γρ. τρούφα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα και το αποσύρουμε από τη φωτιά. Μέσα λιώνουμε την κουβερτούρα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βιτάμ. Αφού τα λιώσουμε, ρίχνουμε τα καρύδια , τα μπισκότα και το ξύσμα, όλα μαζί σε ένα σκεύος. Ανακατεύουμε με το χέρι. Τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και τα κυλάμε στην τρούφα. Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου