Κοκκινόψαρο φούρνου λαδορίγανη
Πολύ νόστιμο ψάρι, ελαφρύ και υγιεινό!
Εύκολο και πιστεύω ότι ακόμη και αυτοί που δεν αγαπούν τα ψάρια, θα το
φάνε με ευχαρίστηση!
photo: Λίλα
Τι χρειαζόμαστε:
- 8 φέτες από κατεψυγμένο κοκκινόψαρο
- Ξίδι
- 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο
- 1,5 νεροπότηρο άσπρο κρασί ξηρό (όχι ρετσίνα)
- χυμός ενός πορτοκαλιού
- 8 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Στα γρήγορα
Περιέχει
Σερβίρει
8 άτομα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου