Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πράσινες τηγανιτές ντομάτες



Πράσινες τηγανιτές ντομάτες (νηστίσιμες)

1 κιλό ντομάτες άγουρες
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι για το πασπάλισμα
Ελιές ψιλοκομμένες προαιρετικά
Πιπεριές ψιλοκομμένες προαιρετικά
Λάδι για τηγάνισμα
Ρίγανη

Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε χονδρές ροδέλες, τις αλατίζουμε και τέλος τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.

Μετά τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το λάδι.

Για περισσότερη γεύση ρίχνουμε από επάνω ελιές και ψιλοκομμένη πιπεριά και αν θέλουμε και λίγη ρίγανη.

ucook.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις