Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μια ιδιαίτερη και αξιόλογη πρόσκληση

...μέχρι τέλος του μήνα

 Το "Κρητικό Περιβόλι" στην Αθήνα

Στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και φυσικά δεν εννοώ τους προνομιούχους αλλά τους καθαρούς πολίτες και οικογενειάρχες, που πλήττονται χωρίς να φταίνε, σ΄αυτές λοιπόν τις ώρες έχει γίνει κοινή συνείδηση ότι μόνο με τη σύμπραξη, την αλληλεγγύη και με κάποιους έξυπνους χειρισμούς, οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε όσο γίνεται πιο ανώδυνα στις δύσκολες καταστάσεις και στις δυσκολότερες που ενδεχομένως να ακολουθήσουν.

Πάνω σε αυτό το πνεύμα βασίζεται η δημιουργία ομάδων παραγωγής προιόντων  και διακίνησής τους (πανελλαδικά) με ένα μοτίβο διαφορετικό. Αυτό επιτρέπει , να φτάνουν στο  τραπέζι  μας, είδη διατροφής κατ΄εξοχήν ελληνικά και στις καλύτερες τιμές, καθώς  έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι μεσάζοντες. Με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε την ελληνική παραγωγή και τα χρήματά μας , όσα μπορούμε να διαθέσουμε , ξαναγυρίζουν σε ελληνικά χέρια και δεν ωφελούν ξένες οικονομίες.

Μια τέτοια ομάδα παραγωγής έχει δημιουργηθεί στην Ιεράπετρα της Κρήτης παράγοντας και διακινώντας αγνά κρητικά προιόντα, καλύπτοντας όλο το φάσμα της καθημερινής διατροφής υγειινά και ακολουθώντας πιστά τον κανόνα της γνήσιας Κρητικής Διατροφής,  που διεθνώς καθιερώθηκε με τον όρο "μεσογειακή διατροφή" αφού η Ελλάδα δεν διεκδίκησε την σωστή ονομασία όταν έπρεπε.

Η ομάδα από την Ιεράπετρα λέγεται "Το Περιβόλι της Κρήτης" .   Στον σχετικό σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα που διαθέτει.  Υπάρχει  δε  πολύ καλή οργάνωση, ώστε να φτάνουν στην Αττική και όχι μόνο , σύντομα προστατευμένα και χωρίς εξοδα μεταφοράς.

Με σκοπό να γνωρίσετε από κοντά "ιδίοις όμμασι"  τα προϊόντα αυτά, το "Κρητικό Περιβόλι" έχει ετοιμάσει μια έκθεση στην Αθήνα και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε αρκετά από αυτά, όπως κρασί, ρακί, λάδι, μέλι, παξιμάδια, τυριά, λαχανικά και φυσικά , τα μοναδικά Γεραπετρίτικα Καλιτσούνια. Σας περιμένουμε, να γευτείτε  Κρήτη!

Σας παραθέτω τη σχετική ανακοίνωση για την έκθεση

πηγή : http://www.facebook.com/KRITIKO.PERIVOLI
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:00 π.μ.
Manos Solidakis και 430 ακόμη προσκεκλημένοι
  
Εύχομαι Καλή Επιτυχία στην έκθεση! 
Μάνο πιές μια ρακή για μένα!
                       





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις