1 κιλό σπανάκι φρέσκο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3-4 κουτ. Σουπ. γιαούρτι στραγγιστό
4 κουτ. Σουπ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό λεμόνι
1 συσκευασία κεφτεδάκια 300γρ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το σπανάκι πλυμένο και όχι καλά στραγγισμένο
μαζί με τα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.
Σκεπάζετε και αχνίζετε για 4-5 λεπτά να μαραθεί το σπανάκι. Το στραγγίζετε από τα υγρά του και προσθέτετε το γιαούρτι.
Αναμιγνύετε και το σερβίρετε σε μια μεγάλη πιατέλα.
Με ένα κουτάλι φτιάχνετε μια λακκούβα στο κέντρο και ρίχνετε τα κεφτεδάκια που έχετε τηγανίσει.
mirsini.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου