Καταΐφι
Bαθμολογία: | 7 ψήφοι |
Περιγραφή
Ανατολίτικη λιχουδιά η οποία φτιάχνεται είτε με καρύδια, είτε με αμύγδαλα, είτε με φιστίκια Αιγίνης.Τι χρειαζόμαστε:
- 450 γρ. φύλλο καταΐφι
- 100 γρ. αμύγδαλα (χωρίς τη φλούδα)
- 80 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 2 κ.γ. κανέλα
- 1/8 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
- 500 γρ. ζάχαρη
- 400 γρ. νερό
- λίγο χυμό λεμονιού
- 2-3 γαρίφαλα
Στα γρήγορα
Φτιάχνει
10-12 μερίδες
Πως το κάνουμε:
Διαβάστε περισότερο: Καταΐφι http://www.sintagespareas.gr/sintages/kataifi.html#ixzz2462aWJVX
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου