Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

"Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα''

''Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα''  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα''

Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο μας έλεγαν από μικρά οι γονείς μας αναφερόμενοι φυσικά στις καλές μας επιδόσεις στο σχολείο...

Μεγαλώνοντας συνειδητοποιήσαμε ότι οι βαθμοί μας ήταν η πιο Light εκδοχή του '' για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα''.... Σοφή κουβέντα αφιερωμένη σε αυτούς που δεν τα παρατάνε, σε αυτούς που συνεχίζουν ακόμα και όταν η ζωή γίνεται ζόρικη. Ξέρεις ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς τις δυνάμεις σου...

Ότι θέλει ο άνθρωπος το μπορεί λέει ένα τραγούδι και έχει απόλυτο δίκιο... Και συνήθως εκεί που δοκιμάζονται οι αντοχές μας είναι στις σκοτεινές ημέρες της ζωής μας. Σε εκείνες που ψάχνεις να βρεις το φως στο τούνελ μάταια και σε πιάνει απελπισία. Εκεί λοιπόν, σε εκείνο το κομβικό σημείο είναι που πρέπει να αναλογιστείς το ''μετά''.

Το ''μετά'' που θες να φτάσεις , το στόχο σου! Δύσκολη η επίτευξή του αλλά μάλλον γι' αυτό αξίζει. Το ουράνιο τόξο συμβολίζει την επιθυμία μας και η βροχή όλα εκείνα τα εμπόδια που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε... Σε όλα τα επίπεδα.. Επαγγελματικά και προσωπικά.

Είτε πασχίζουμε για την καταξίωση στο χώρο μας είτε για να βρούμε αυτό που ονομάζουμε αληθινή αγάπη! Από πόσους ''λάθος'' ανθρώπους δεν θα περάσεις για να βρεις, έτσι ελπίζεις τουλάχιστον, εκείνον τον έναν και μοναδικό που θα ναι το ''ταίρι'' σου;

Πόσες δουλειές δεν θα αλλάξεις για αν κατασταλάξεις σε αυτό που σε ολοκληρώνει και σε γεμίζει ως άνθρωπο;

Από τη μικρή μου εμπειρία στη ζωή έχω πλέον καταλήξει ότι στις ''μαύρες'' σου ανακαλύπτεις το ''μέσα'' σου.. Αντιλαμβάνεσαι τα θέλω σου, τα όριά σου, τις υποχωρήσεις που επιτρέπεις στον εαυτό σου και που ακριβώς πρέπει να εστιάσεις! Ναι εκεί μέσα στην καταιγίδα..

Δεν έρχεται για να λουφάξουμε μέσα στο καβούκι μας και να περιμένουμε να περάσει αλλά για να πεισμώσουμε περισσότερο και να αναδυθούμε ωριμότεροι από ποτέ και να απολαύσουμε το ουράνιο τόξο, καρπός δικών μας προσπαθειών..

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σηκωθείς από το κρεβάτι σου με γραμμένο στο κούτελό σου το απελπισμένο: '' έχω τις μαύρες μου'' ξανασκέψου το!

Κάτι πολύ καλό σε περιμένει στο τέρμα αρκεί να το θελήσεις!

mylady.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις