Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

κανταΐφι με φιστίκι Αιγίνης



κανταΐφι


Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που μπορεί να γευστεί κάποιος είναι αναμφίβολα το κανταΐφι. Κι όταν η συνταγή φέρει την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου η επιτυχία είναι δεδομένη!!!
Υλικά:

1 κιλό φύλλο για κανταΐφι
500 γρ. φιστίκι Αιγίνης κομματιασμένο
200 γρ. βούτυρο
100 γρ. σκόνη από αλεσμένο φιστίκι για διακόσμηση

για το σιρόπι:

1 λίτρο νερό
1500 γρ. ζάχαρη



Διάβασε τη συνταγή στο  
http://www.infokids.gr
Εκτέλεση: δείτε την πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις