Ένα
από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που μπορεί να γευστεί κάποιος είναι
αναμφίβολα το κανταΐφι. Κι όταν η συνταγή φέρει την υπογραφή του Στέλιου
Παρλιάρου η επιτυχία είναι δεδομένη!!!
Υλικά:
1 κιλό φύλλο για κανταΐφι
500 γρ. φιστίκι Αιγίνης κομματιασμένο
200 γρ. βούτυρο
100 γρ. σκόνη από αλεσμένο φιστίκι για διακόσμηση
για το σιρόπι:
1 λίτρο νερό
1500 γρ. ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο
http://www.infokids.gr
Εκτέλεση: δείτε την πηγή
Υλικά:
1 κιλό φύλλο για κανταΐφι
500 γρ. φιστίκι Αιγίνης κομματιασμένο
200 γρ. βούτυρο
100 γρ. σκόνη από αλεσμένο φιστίκι για διακόσμηση
για το σιρόπι:
1 λίτρο νερό
1500 γρ. ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο
http://www.infokids.gr
Εκτέλεση: δείτε την πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου