ΤΥΡΟΨΩΜΟ
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι κιτρινο 1500γρ
Αλευρι Δυνατο 1500γρ
Αλατι 1,5% 45γρ
Μαγια 3% 90γρ
Νερο 65% 1950γρ
Φυτικο Βουτυρο 150γρ
Τυρι Φετα 450γρ
Ζαχαρη 100γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι εκτος απο την φετα
για 4λ στην αργη ταχυτητα και αφου δουμε οτι εχει
ζυμωθει προσθετουμε την φετα σε κομματια και
ζυμωνουμε για 3λ ακομα παλι στην αργη ταχυτητα.
Μολις τελειωσουμε το ζυμωμα αφηνουμε να γινει
για 20λ και στην συνεχεια κοβουμε σε κομματια
και βαρος που θελουμε. Πλαθουμε με λαδομενα
χερια σε μπαλακια η οτι αλλο σχημα θελουμε και
τοποθετουμε σε λαμαρινα με αντικολητικο χαρτι.
Ψηνουμε στους 200β για 20λ περιπου.
Καλη σας επιτυχια!!!!!
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι κιτρινο 1500γρ
Αλευρι Δυνατο 1500γρ
Αλατι 1,5% 45γρ
Μαγια 3% 90γρ
Νερο 65% 1950γρ
Φυτικο Βουτυρο 150γρ
Τυρι Φετα 450γρ
Ζαχαρη 100γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι εκτος απο την φετα
για 4λ στην αργη ταχυτητα και αφου δουμε οτι εχει
ζυμωθει προσθετουμε την φετα σε κομματια και
ζυμωνουμε για 3λ ακομα παλι στην αργη ταχυτητα.
Μολις τελειωσουμε το ζυμωμα αφηνουμε να γινει
για 20λ και στην συνεχεια κοβουμε σε κομματια
και βαρος που θελουμε. Πλαθουμε με λαδομενα
χερια σε μπαλακια η οτι αλλο σχημα θελουμε και
τοποθετουμε σε λαμαρινα με αντικολητικο χαρτι.
Ψηνουμε στους 200β για 20λ περιπου.
Καλη σας επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου