Βουτήματα κορνέ με στέβια
Υλικά
Αλεύρι μαλακό 970 γρ.
Βούτυρο 635 γρ.
Στέβια 40 γρ.
Γάλα 220 γρ.
Αβγά 5 τμχ
Βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη στέβια και σιγά σιγά ρίχνουμε τα αβγά και το γάλα. Όταν το μείγμα αφρατέψει, προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε με το αλεύρι ελαφρά. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και φτιάγουμε τα βουτήματα. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 230°C για 20 λεπτά.
Aπό το τεύχος 146 (ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2012) του περιοδικού Z+G
Υλικά
Αλεύρι μαλακό 970 γρ.
Βούτυρο 635 γρ.
Στέβια 40 γρ.
Γάλα 220 γρ.
Αβγά 5 τμχ
Βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη στέβια και σιγά σιγά ρίχνουμε τα αβγά και το γάλα. Όταν το μείγμα αφρατέψει, προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε με το αλεύρι ελαφρά. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και φτιάγουμε τα βουτήματα. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 230°C για 20 λεπτά.
Aπό το τεύχος 146 (ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2012) του περιοδικού Z+G
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου