Τυρόπιτα με σιμιγδάλι
Πανεύκολη και πεντονόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για τη δόση αυτή το ταψί που χρησιμοπ...
Υλικά
24 κομμάτια
-
1 1/2 ποτήρι (του νερού) φαρίνα
-
1 1/2 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
-
1 κ.γ. baking powder
-
4 αυγά
-
1 1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
-
1 1/2 ποτήρι γάλα
-
500 γρ. φέτα
Οδηγίες
33 Minutes
-
Κοσκινίζουμε τη φαρίνα, το σιμιγδάλι και το baking.
-
Χτυπάμε τα αυγά.
-
Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το γάλα στα αυγά και τα χτυπάμε.
-
Προσθέτουμε τα στέρεα υλικά στο μίγμα των υγρών και ανακατεύουμε καλά με το χέρι.
-
Προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη.
-
Απλώνουμε το μίγμα σε ταψί (δεν χρειάζεται βουτήρωμα).
-
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου