Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Λικέρ μούρα

 Λικέρ μούρα 1 λιτρο ρακι η κονιακ
1 κιλό μουρα
500 γρ. ζαχαρη
2 ξυλα κανελλας
2 γαρύφαλα
1 μοσχοκαρυδο-
Βαζουμε το φρουτο την ζαχαρη και τα μπαχαρικά σε ενα βάζο στον ηλιο για 10 περίπου μέρες μέχρι να λιωσει η ζάχαρη.. και μετά απο αυτο το διαστημα ριχνουμε και το ποτό στο βάζο και αφήνουμε για άλλες 10 μέρες.. ΄Το λικέρ ειναι ετοιμο..
— με Maria Pechlivanidou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις