Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Αρτοποιεια & Συνταγες.
Φωτογραφία: (Bessy) Καλημέρα σε όλους! Καθυτέρησα γιατί κολλαει το pc του αδελφού μου(δεν έχω δικό μου)

Μια συνταγή με ελαιόλαδο.

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΥΛΙΚΑ

450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
50 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
120 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΑΥΓΟ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
200 ΓΡ ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
15 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1/2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΚΕΡΩΤΟ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160-170.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 20-25,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΗΧΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ. ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ,ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ<3
(Bessy)
Μια συνταγή με ελαιόλαδο.

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΥΛΙΚΑ

450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
50 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
120 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΑΥΓΟ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
200 ΓΡ ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
15 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1/2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΚΕΡΩΤΟ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160-170.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 20-25,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΗΧΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ. ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ,ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις