http://www.bostanistas.gr/
Μουσταλευριά: το έδεσμα του Σεπτέμβρη
Ο μούστος που έβραζε στη μεγάλη κατσαρόλα με στάχτη και τον ξάφριζε ο Πάνος χτες όλο το βράδυ, αποκοιμήθηκε στην κατσαρόλα του και σήμερα το πρωί μετρήθηκε με μεγάλα ποτήρια και ανακατεύτηκε με αλεύρι για να γίνει μουστ-αλευριά.
- 6 ποτήρια μούστος βρασμένος
- 1 ποτ. αλεύρι
- 2 ποτ. κοπανισμένα καρύδια
- 1ποτ. σουσάμι
- κανέλα
Και του χρόνου μαζί και περισσότεροι!
Καλή επιτυχία!
samiamidi spectrum και... Σία!
(Η συνταγή είναι αφιερωμένη στ' αδέρφια, ξαδέρφια και θείους που δεν κατάφεραν να έρθουν φέτος στον τρύγο.)
*H Κατερίνα Ανδρέου είναι ζωγράφος και εικονογράφος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου