Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Και εγένετο σταφίδα...

Festivalaki: Cretan festival of Arts & Culture.

Φωτογραφία: Και εγένετο σταφίδα... 

Παραδοσιακή Γλυκαντική ύλη, θρεπτικό σνακ παροχής ενέργειας, εξαίρετο συστατικό γλυκών αλλα και σπουδαίο φάρμακο μιας και οι σταφίδες καταπολεμούν την αναιμία, την οξέωση και την ανάκτηση βάρους. Έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, μειώνουν την χοληστερίνη, τις αιμορροΐδες και την ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου. Επίσης, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες βοηθούν στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας ενώ είναι πλούσιες σε κάλιο, σελήνιο, βιταμίνες Α και Β (όραση) και βελτιώνουν την σεξουαλική απόδοση λόγω της παρουσίας του αμινοξέος αργινίνη.

Raisins... a superfood!!!

Και εγένετο σταφίδα...

Παραδοσιακή Γλυκαντική ύλη, θρεπτικό σνακ παροχής ενέργειας, εξαίρετο συστατικό γλυκών αλλα και σπουδαίο φάρμακο μιας και οι σταφίδες καταπολεμούν την αναιμία, την οξέωση και την ανάκτηση βάρους. 
Έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, μειώνουν την χοληστερίνη, τις αιμορροΐδες και την ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου. 
Επίσης, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες βοηθούν στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας ενώ είναι πλούσιες σε κάλιο, σελήνιο, βιταμίνες Α και Β (όραση) και βελτιώνουν την σεξουαλική απόδοση λόγω της παρουσίας του αμινοξέος αργινίνη.

Raisins... a superfood!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις