Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Παράδεισος


Ekdoseis Metaixmio.

Σε προηγούμενη επίσκεψή της στα μέρη μας (όταν δεν ήταν ακόμα διάσημη συγγραφέας) η Liza Marklund είχε περιπέτειες: την συνέλαβαν στην Αθήνα με την κατηγορία της αλητείας. Μαζί με άλλους πενήντα νεαρούς από όλα τα μέρη της γης κρατήθηκε σε ένα γκαράζ γεμάτο μηχανάκια. Αφέθηκε ελεύθερη σε ένα τέταρτο∙ είχε ζητήσει να δει τον αρχηγό της αστυνομίας, τον συνεχάρη για το έργο του και του μετέφερε τους χαιρετισμούς του πατέρα της, αρχηγού της αστυνομίας στη Στοκχόλμη. Επρόκειτο για ασύστολο ψέμα∙ ο πατέρας της έχει ένα συνεργείο τρακτέρ στο Πούλμαρκ.

Κάτι τέτοια μαθαίνουμε για τη Liza Marklund κι αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί στην επίσκεψή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με συλλήψεις ή χωρίς (ελπίζουμε χωρίς!) θα έχει, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον...

Η Liza Marklund θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013, στις 8:30 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24), και στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013, στις 7 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο IANOS (Αριστοτέλους 7). Θα μιλήσει για τα βιβλία της, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού, θα υπογράψει αντίτυπα. Απλώς, μην την πιστέψετε αν σας πει ότι πατέρας της είναι αρχηγός της αστυνομίας στη Στοκχόλμη!

*Και μην ξεχνάτε, μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά ο Παράδεισος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις