Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό;

  1. Η Maria Dimitriou κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Απλές λύσεις.
    http://www.govastileto.gr/assets/images/63442.jpg

    http://www.govastileto.gr/mageiriki/special-tips/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE

    Πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό;

    -Τα όσπρια και τα λαχανικά πρέπει να τα αλατίζονται προς το τέλος του μαγειρέματος διότι εάν τα αλατίσετε από την αρχή σκληραίνουν.

    -Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να αλατίζονται πολύ πριν το μαγείρεμά τους.

    -Τα μακαρόνια πρέπει να βράσουν από την αρχή σε αλατισμένο νερό.

    -Οι τηγανητές πατάτες και τα τηγανιτά αυγά πρέπει να αλατίζονται πριν τηγανιστούν.

    Πηγή: govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις