Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ήθελα μόνο να χωρέσω

 
Η Ζωή είναι 15 χρονών και καθόλου έτοιμη για το Λύκειο, για την αλλαγή σχολείου, για τις αλλαγές στο σώμα της, για τις αλλαγές γενικώς. Στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο νέο περιβάλλον, να κρατήσει τους φίλους της και να κερδίσει αυτόν που δε λέει να γυρίσει να την κοιτάξει, διαλέγει να ελέγξει την κατάσταση με τον μόνο τρόπο που ξέρει: να γίνει αυτό που πιστεύει ότι όλοι θεωρούν όμορφο, ακόμα κι αν έτσι ρισκάρει να χάσει τον ίδιο της τον εαυτό.

http://bit.ly/1c1MUXw

Ένα μυθιστόρημα για εφήβους (αλλά και για όσους θυμούνται πώς είναι να νιώθεις ότι δε χωράς πουθενά) από την Στέλλα Κάσδαγλη. Να και το πολύ όμορφο μπλογκ του βιβλίου:
http://ithelamono.gr/
 


Φωτογραφία: Η Ζωή είναι 15 χρονών και καθόλου έτοιμη για το Λύκειο, για την αλλαγή σχολείου, για τις αλλαγές στο σώμα της, για τις αλλαγές γενικώς. Στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο νέο περιβάλλον, να κρατήσει τους φίλους της και να κερδίσει αυτόν που δε λέει να γυρίσει να την κοιτάξει, διαλέγει να ελέγξει την κατάσταση με τον μόνο τρόπο που ξέρει: να γίνει αυτό που πιστεύει ότι όλοι θεωρούν όμορφο, ακόμα κι αν έτσι ρισκάρει να χάσει τον ίδιο της τον εαυτό.

http://bit.ly/1c1MUXw

Ένα μυθιστόρημα για εφήβους  (αλλά και για όσους θυμούνται πώς είναι να νιώθεις ότι δε χωράς πουθενά) από την Στέλλα Κάσδαγλη. Να και το πολύ όμορφο μπλογκ του βιβλίου: http://ithelamono.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις