Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΑΣΕΡΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Αγαπητα Αρτοποιηματα

ΚΑΣΕΡΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

Φωτογραφία: ΚΑΣΕΡΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
 Αλευρι για ολες τις χρησεις 500 γρμ.και 1 φακελακι μπεκιν παουντερ η
 Φαρινα 500 γρμ.
Γαλα 400ml
Ηλιελαιο η καλαμποκελαιο 300 ml
Αυγα 5 τμχ.
Αλατι 10 γρμ.
Ζαχαρη 10 γρμ.
Τυρι φετα 400γρμ.
Κασερι 100 γρμ. η διαφορα γκουντα ενταμ η οτι αλλο σας αρεσει
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Βαζω σε ενα μπωλ τα αυγα, τα χτυπω λιγο με το συρμα, και προσθετω το γαλα και το λαδι.Ανακατευω καλα παλι και τα τρια υλικα,και προσθετω το αλευρι , το μπεκιν ,το αλατι, και τελος το τυρι χοντροκομενο και το κασερι τριμμενο.
Βουτυρωνω και αλευρωνω 2 ταψακια με 12 υποδοχες ,και μοιραζω το μειγμα μου .Αν θελετε μπορειτε να χρησιμοποιησετε φορμα μακροστενη και να κανετε 2 μεγαλα αντι για μικρα.Μπορουμε επισης να προσθεσουμε και καποιο σαλαμι η ζαμπον η οτι αλλο σας αρεσει ψιλοκομμενο. 
Ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στους 175 β. για 20 λεπτα περιπου η μεχρι να παρουν ωραιο χρωμα .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
 Επιμελεια Αλεξανδρου Μαρια
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι για ολες τις χρησεις 500 γρμ.και 1 φακελακι μπεκιν παουντερ η
Φαρινα 500 γρμ.
Γαλα 400ml
Ηλιελαιο η καλαμποκελαιο 300 ml
Αυγα 5 τμχ.
Αλατι 10 γρμ.
Ζαχαρη 10 γρμ.
Τυρι φετα 400γρμ.
Κασερι 100 γρμ. η διαφορα γκουντα ενταμ η οτι αλλο σας αρεσει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζω σε ενα μπωλ τα αυγα, τα χτυπω λιγο με το συρμα, και προσθετω το γαλα και το λαδι.Ανακατευω καλα παλι και τα τρια υλικα,και προσθετω το αλευρι , το μπεκιν ,το αλατι, και τελος το τυρι χοντροκομενο και το κασερι τριμμενο.
Βουτυρωνω και αλευρωνω 2 ταψακια με 12 υποδοχες ,και μοιραζω το μειγμα μου .Αν θελετε μπορειτε να χρησιμοποιησετε φορμα μακροστενη και να κανετε 2 μεγαλα αντι για μικρα.Μπορουμε επισης να προσθεσουμε και καποιο σαλαμι η ζαμπον η οτι αλλο σας αρεσει ψιλοκομμενο.
Ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στους 175 β. για 20 λεπτα περιπου η μεχρι να παρουν ωραιο χρωμα .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Επιμελεια Αλεξανδρου Μαρια
— μαζί με Alejandrou Maria.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις