Σε
μία λεκάνη ανακατεύετε το λάδι, το αλάτι, το ξίδι και το νερό.
Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να αποκτήσετε μία
μαλακή ζύμη.
icookgreek.com|Από Klio Kabouri
Εδώ θα βρείτε ένα μωσαϊκό θεμάτων . Κλείσαμε 10ετία και γι αυτό κάποιες αναρτήσεις έχουν αλλοιωθεί. Οι σελίδες που αναφέρω είναι τα νέα μου ιστολόγια που αλληλοστηρίζονται με αυτό εδώ το παλιό ... Σας ευχαριστώ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου