Σε
μία κατσαρόλα ζεσταίνετε λίγο λάδι και καβουρντίζετε την κανέλα σε
σκόνη και τα καρύδια. Στη συνέχεια ρίχνετε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας
συνεχώς μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
icookgreek.com|Από Klio Kabouri
Εδώ θα βρείτε ένα μωσαϊκό θεμάτων . Κλείσαμε 10ετία και γι αυτό κάποιες αναρτήσεις έχουν αλλοιωθεί. Οι σελίδες που αναφέρω είναι τα νέα μου ιστολόγια που αλληλοστηρίζονται με αυτό εδώ το παλιό ... Σας ευχαριστώ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου