Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Γιουβέτσι με μοσχάρι και μανέστρα


Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι και μανέστρα. Συνταγή για γιουβέτσι στη γάστρα. Γιουβέτσι μοσχάρι
icookgreek.com|Από Konstantina Athanasiou


  • Προετοιμασία: 30 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 2 ώρες και 30 λεπτά
  • Μερίδες: 4
  • Δυσκολία: μέτριο




Υλικά

  • μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ.
  • μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες
  • ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες
  • ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας
  • κρεμμύδια: ξερά 2 ψιλοκομμένα
  • σκόρδο: 6 σκελίδες, ψιλοκομμένες
  • βούτυρο: φρέσκο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
  • ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
  • αλάτι: λίγο
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • δάφνη: 1 φύλλο
  • κεφαλογραβιέρα: 180 γρ. τριμμένη (προαιρετικά)
  •  
  • συνέχεια στο σύνδεσμο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις