Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι και μανέστρα. Συνταγή για γιουβέτσι στη γάστρα. Γιουβέτσι μοσχάρι
icookgreek.com|Από Konstantina Athanasiou
Υλικά
- μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ.
- μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες
- ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες
- ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας
- κρεμμύδια: ξερά 2 ψιλοκομμένα
- σκόρδο: 6 σκελίδες, ψιλοκομμένες
- βούτυρο: φρέσκο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- αλάτι: λίγο
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- δάφνη: 1 φύλλο
- κεφαλογραβιέρα: 180 γρ. τριμμένη (προαιρετικά)
- συνέχεια στο σύνδεσμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου