Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Βελούδινο ρυζόγαλο με άρωμα κανέλας

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Το πιο αγαπημένο γλυκό των παιδικών σου χρόνων, με μεθυστικό άρωμα κανέλας. Θα χρειαστείς 1 λίτρο γάλα 250 γραμμάρια ρύζι 6 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλάκια κορν φλάουρ 1 βανίλια 2 κούπες νερό κανέλα
enallaxnews.gr
Το πιο αγαπημένο γλυκό των παιδικών σου χρόνων, με μεθυστικό άρωμα κανέλας.
Θα χρειαστείς
  • 1 λίτρο γάλα
  • 250 γραμμάρια ρύζι
  •  6 κουταλιές ζάχαρη
  •  2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  •  1 βανίλια
  •  2 κούπες νερό
  • κανέλα
ryzogalo1
Εκτέλεση
Βάζεις σε μία κατσαρόλα το νερό και το ρύζι και το αφήνεις να σιγοβράσει για 10 λεπτά.  Προσθέτεις το γάλα αφού κρατήσεις πρώτα λίγο για να διαλύσεις το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Μετά από 15-20 λεπτά ρίχνεις το κορν φλάουρ και ανακατεύεις καλά μέχρι να πήξει το ρυζόγαλο. Σερβίρεις σε μπολάκια και πασπαλίζεις με αρκετή κανελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις