Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
ellaniapili.blogspot.com|Από Ελεύθερος Πολιορκημένος

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ"

-Όταν ανοίξουν οι πύλες τον ουρανών, θα εκπλαγείτε με όλον αυτόν τον κόσμο που σας περιβάλλει και σας έχει συμπαρασταθεί επί χιλιάδες χρόνια. 

-Πρέπει να συνειδητοποιήσετε το γεγονός ότι σήμερα βρισκόσαστε πολύ κοντά –περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη περίπτωση συμπαντικής επαφής και πρέπει να βοηθήσετε στην πραγματοποίηση της>>.


<< Αν δεν επιτευχθεί ΤΩΡΑ η αφύπνιση της ανθρωπότητας και αν δεν ετοιμαστεί για την σύνδεση της με την ουράνια κοινωνία, ίσως χαθεί οριστικά η ευκαιρία που της δίνεται, και τότε η Γαία θα οπισθοδρομήσει και πάλι θα συνεχίσει την πλανητική της απομόνωση
και την πορεία της προς την παρακμή.

-Θα στερηθεί του πλεονεκτήματος της συνδιαλλαγής με τους απώτατους προγόνους της, που προέρχονται από τους αστερισμούς της `Ανωτέτας τάξης Συμμάχων` και θα βυθιστεί και πάλι στη γαλαξιακή ανυπαρξία>>.
Θα στερηθεί του πλεονεκτήματος της συνδιαλλαγής με τους απώτατους προγόνους της, που προέρχονται από τους αστερισμούς της `Ανωτέτας τάξης Συμμάχων` και θα βυθιστεί και πάλι στη γαλαξιακή ανυπαρξία>>. !!!

<<Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν καταχωρημένα γεγονότα τρόμου και δοκιμασιών από την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης καθώς και όλων τον κοσμικών καταστροφικών γεγονότων που συγκλόνισαν την Γαία.

-Μεταφέρουν στις κυτταρικές τους μνήμες όλη την ιστορία της ουράνιας και γήινης διαδρομής τους, καθώς και όλα τα ελαττώματα που απόκτησαν από την περίοδο της μεγάλης αποστασίας, που είναι ο κυριότερος λόγος εκδίωξης τους από την ουράνια κοινωνία.

-Να εύχεστε να μην αφυπνιστούν οι μνήμες αυτές ούτε να δοκιμάσετε εμπειρίες, γιατί θα παραφωνήσετε.>> 

-<< Οι αποστάτες, με της κυβερνητικές υπηρεσίες του πλανήτη, εξακολουθούν να επιβάλλουν τον σκοταδισμό, ώστε να αποκλείσουν κάθε μελλοντική επαφή μαζί μας.

-Όσο όμως οι άνθρωποι θα αφήνουν ανενόχλητους αποστάτες να υλοποιούν τα καταστροφικά τους σχέδια, που οδηγούν τον πλανήτη στον αφανισμό, τόσο η θρασύτητα και ο παραλογισμός τους θα μεγαλώνει >>. !!!
Η ΓΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!

Πηγή:
Fileas Fong ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις