Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Φραγμένες Αρτηρίες...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 

Ο χώρος αυτός είναι αφιερωμένος σε εκείνη που ξανασυνάντησα μετά από 14.000 χρόνια περίπου, τότε που η Θεά Αθηνά είχε τον Τέττιγα, την Νύμφη Δηϊάνειρα. Και η…ὁποία μὲ ἐβοήθησε νὰ ἀκολουθήσω τὸν δρόμο τῆς ἔρευνας, τῆς ἀμφισβητήσεως καὶ τῆς ἀλήθειας. Ἡρακλῆς, ὁ υἱὸς τοῦ Διὸς καὶ τῆς Ἀλκμήνης, ἀπόγονος τοῦ Περσέως, τὸ ἄλλο μισὸ τῆς ἀρχέγονης παρουσίας μας, ὅταν τὸ ἀνθρώπινο γένος ἦτο ἑρμαφρόδιτο.
pirforosellin.blogspot.com|Από OMIROS ERMIDIS

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Φραγμένες Αρτηρίες, Λιπίδια στο Αίμα, Λοιμώξεις και Κρυολογήματα τέλος με αυτή τη συνταγή 3 συστατικών!

Συνταγή 3 Συστατικών

  Για την προετοιμασία αυτής της συνταγής, το μόνο που χρειάζεται είναι τζίντζερ, σκόρδο, λεμόνι και νερό.

Στην πραγματικότητα, αυτό το ρόφημα, το οποίο είναι ένας συνδυασμός τριών σούπερ υγιεινών τροφών, μπορεί να φέρει περισσότερα οφέλη για την υγεία, όπως:

   Πρόληψη γενικής κόπωσης, καθαρισμό των αρτηριών, μείωση των επιπέδων των λιπιδίων στο αίμα, καθαρισμό ήπατος, πρόληψη λοιμώξεων, πρόληψη γρίπης και κρυολογήματος, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και ούτω καθεξής.

Αυτή η θεραπεία, λόγω των συστατικών της, είναι η καλύτερη πρόληψη από τις ελεύθερες ρίζες και ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές εναντίον των νοσημάτων της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος.

Ας ξεκινήσουμε την προετοιμασία αυτής της απλής, υγιεινής, 3 συστατικών συνταγής.

Συστατικά:

1) Τέσσερα ολόκληρα σκόρδα (μεγάλα).

2) Πιπερόριζα 3-4 εκ.

3) Τέσσερα ολόκληρα λεμόνια (με ξύσμα).

4) 2 λίτρα καθαρού ύδατος.

Οδηγίες:

Πλένουμε καλά τα λεμόνια και τα κόβουμε σε μερικά κομμάτια.

Μετά από αυτό, ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με την πιπερόριζα και τα λεμόνια.

  Σε ένα μεγαλύτερο μεταλλικό δοχείο, χύνουμε το νερό, προσθέτουμε το αναμεμιγμένο μείγμα, το ζεσταίνουμε και ανακατεύουμε μέχρι το σημείο βρασμού.

  Λίγο πριν το βρασμό, κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.

  Αδειάζουμε το μείγμα σε μπουκάλια.

Το λεμονόνερο και το μαγείρεμα εξουδετερώνουν τη δυσάρεστη μυρωδιά του σκόρδου.

Κάθε μέρα, τουλάχιστον 2 ώρες πριν από το γεύμα, πίνετε ένα φλιτζάνι του ροφήματος αυτού με άδειο στομάχι.

Πριν το πιείτε, ανακινήστε το μπουκάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις