Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ...

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Τελευταία Έξοδος.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ;
Του Γιώργου Χαλιμούρδα
Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, γέμισα με αγανάκτηση την οποία δεν θα μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σας, διότι μου φαίνεται αδύνατο να κατανοήσω πως μορφωμένοι άνθρωποι, συμπολίτες μου, πέφτουν θύματα της σύγχρονης γκαιμπελίστικης προπαγάνδας των φασιστικών Μέσων Μαζικής Χειραγώγησης, και επιπλέον πριμοδοτώντας την με το να την παπαγαλίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν, μη θέλοντας να δουν την πραγματικότητα που τόσο ωμά φαίνεται σε αυτή την φωτογραφία.
Σήμερα οι εργαζόμενοι που ακόμα δουλεύουν στην πατρίδα μας είναι ...


ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ; 2:01 μ.μ. Του Γιώργου Χαλιμούρδα…
teleytaiaexodos.blogspot.com

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ;



Του Γιώργου Χαλιμούρδα

Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, γέμισα με αγανάκτηση την οποία δεν θα μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σας, διότι μου φαίνεται αδύνατο να κατανοήσω πως μορφωμένοι άνθρωποι, συμπολίτες μου, πέφτουν θύματα της σύγχρονης γκαιμπελίστικης προπαγάνδας των φασιστικών Μέσων Μαζικής Χειραγώγησης, και επιπλέον πριμοδοτώντας την με το να την παπαγαλίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν, μη θέλοντας να δουν την πραγματικότητα που τόσο ωμά φαίνεται σε αυτή την φωτογραφία. 


Σήμερα οι εργαζόμενοι που ακόμα δουλεύουν στην πατρίδα μας είναι 3.200.000 και ζούνε τους υπόλοιπους 7.000.000. Όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια η ανεργία εκτοξεύτηκε στο θεό. Με τα νέα μέτρα του τρίτου μνημονίου αναμένονται νομοτελειακά χιλιάδες νέοι άνεργοι, χιλιάδες αγρότες δεν θα συμφέρει να καλλιεργούν πλέον, χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν, ενώ οι εργαζόμενοι θα απολαμβάνουν «προνόμια» όπως φαίνονται σε αυτήν την φωτογραφία. Διαχρονικά οι πολιτικοί κυβερνώντες μας λένε πως αν εφαρμόσουμε τα μνημόνια θα έρθει η ανάπτυξη. Το νέο πουλέν του συστήματος ο ακρονεοφιλελεύθερος Κούλης μας λέει τα ίδια. Αλήθεια αδέρφια πότε θα καταλάβουμε ότι μας λένε ψέματα, οδηγώντας μας στην καταστροφή, στο εξανδραποδισμό και λεηλατούν την πατρίδας μας;
  
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ αδέρφια δεν έρχεται όταν απομυζείς την ρευστότητα από την αγορά με την άγρια φοροκαταιγίδα, όταν κανένας δεν επενδύει, όταν κανείς δεν μπορεί να καταναλώσει.
  
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν μπορεί να έρθει όταν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις