Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

«Παιδιά της Εποχής»!

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Η παρακάτω είδηση είναι αφιερωμένη στους πολέμιους της ελληνικής γλώσσας…
pygmi.gr

Το pygmi.gr συνεχίζει δυναμικά με το βιβλίο «Παιδιά της Εποχής»!
Θα μπορούσαμε να είμαστε φυσιολογικά παιδιά της εποχής μας αλλά παράλληλα να αναζητούμε την αλήθεια, η οποία ανακουφίζει από άγχη και προβλήματα; Ναι, αν βλέπαμε την ζωή σαν ένα παιχνίδι με πολλούς και διαφορετικούς συμπαίκτες, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε.
Βασισμένο στην επίκαιρη παραβολή του σπηλαίου του Σωκράτη, το βιβλίο «Παιδιά της Εποχής» προτείνει τον τρόπο διαφυγής από το σκοτάδι της άγνοιας στα πλαίσια της σημερινής δύσκολης εποχής που ζούμε και μέσα στην οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε αδιάκοπα. Η καθημερινότητα, οι κίνδυνοι της παγκοσμιοποίησης, η στάση ζωής του καθενός αλλά και η διαχρονική σημασία του Ελληνισμού ως αντίβαρο στον σημερινό σκοταδισμό.
Η σημερινή πολιτικοκοινωνική πραγματικότητα με απλά και αληθινά λόγια, τώρα που οι εξελίξεις σε εσωτερικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο τρέχουν. Οι αιτίες της σημερινής παρακμής αλλά και χρήσιμες οδηγίες αντιμετώπισής της.
Το βιβλίο, μια όμορφη ιστορία αλήθειας, απευθύνεται σε όλους τους καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ειδικά στους νέους, επιχειρώντας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην εκτόξευση της δυναμικής, που ο κάθε ένας από εμάς κρύβει μέσα του.
Παρακολουθήστε την ομιλία του Κίμωνα Γεωργακάκη για το βιβλίο, εμάς τους νέους αλλά και για την παγκόσμια εμβέλεια και δυναμική του Ελληνισμού:

 
Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτ 2014
Ο συγγραφέας των «Παιδιών της Εποχής» μιλά για το βιβλίο, εμάς τους νέους αλλά και για την παγκόσμια εμβέλεια και δυναμική του Ελληνισμού.

Βασισμένο στην επίκαιρη παραβολή του σπηλαίου του Σωκράτη, το βιβλίο «Παιδιά της Εποχής» προτείνει τον τρόπο διαφυγής από το σκοτάδι της άγνοιας στα πλαίσια της σημερινής δύσκολης εποχής. Η καθημερινότητα, οι κίνδυνοι της παγκοσμιοποίησης, η στάση ζωής του καθενός αλλά και η διαχρονική σημασία του Ελληνισμού ως αντίβαρο στον σημερινό σκοταδισμό.


Εικόνα της Παιδιά της εποχής

Παραγγελίες ηλεκτρονικά στο pygmibooks.gr
και τηλεφωνικά στα 2691071256, 6979310201, 6978318583

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις