Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη idiva.gr.
Ιδανικό γλυκό για όσους κάνουν δίαιτα ή απλά προσέχουν τη διατροφή τους.
Κοινοποιήστε
στο Facebook Ιδανικό γλυκό για όσους κάνουν δίαιτα ή απλά προσέχουν τη
διατροφή τους. ΥΛΙΚΑ (για 8-10 κομμάτια) 4 φακελάκια ζελέ…
idiva.gr
https://elpidosgeuseis.com/2016/07/01/%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%ad-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b7/
Ιδανικό γλυκό για όσους κάνουν δίαιτα ή απλά προσέχουν τη διατροφή τους.
ΥΛΙΚΑ (για 8-10 κομμάτια)
Ετοιμάζετε το ζελέ όπως αναγράφεται στη συσκευασία. Το μισό το ρίχνετε σε μια φόρμα που ξεκουμπώνει εσωτερικά, προσθέτοντας και τις φέτες ροδάκινο. Βάζετε το ζελέστο ψυγείο να πήξει. Τον υπόλοιπο, το ρίχνετε στο μίξερ και προσθέτετε το γιαούρτι. Χτυπάτε να ομογενοποιηθούν για τρια λεπτά. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο να πήξει χωριστά από τον πρώτο ζελέ. Σε περίπου 2 ώρες χτυπάτε το μείγμα του γιαουρτιού στο μίζερ να αφρατέψει και τότε το ρίχνετε στη φόρμα, πάνω από το ζελέ που έχει πήξει. Τελειώνετε τοποθετώντας τα μπισκότα. Καλό θα είναι να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο και την άλλη μέρα να το ξεφορμάρετε προσεκτικά, βυθίζοντας για λίγο τη φόρμα σε ζεστό νερό.
Καλή επιτυχία-Ελπίδα
https://elpidosgeuseis.com/2016/07/01/%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%ad-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b7/
Ιδανικό γλυκό για όσους κάνουν δίαιτα ή απλά προσέχουν τη διατροφή τους.
ΥΛΙΚΑ (για 8-10 κομμάτια)
- 4 φακελάκια ζελέ μπανάνας ή άλλη γεύση της αρεσκείας σας χωρίς ζάχαρη
- Ένα γιαούρτι με 2% λιπαρά
- 8-10 μπισκότα digestives χωρίς ζάχαρη
- 4 μεγάλα ώριμα καθαρισμένα ροδάκινα, κομμένα σε μικρές φέτες
Ετοιμάζετε το ζελέ όπως αναγράφεται στη συσκευασία. Το μισό το ρίχνετε σε μια φόρμα που ξεκουμπώνει εσωτερικά, προσθέτοντας και τις φέτες ροδάκινο. Βάζετε το ζελέστο ψυγείο να πήξει. Τον υπόλοιπο, το ρίχνετε στο μίξερ και προσθέτετε το γιαούρτι. Χτυπάτε να ομογενοποιηθούν για τρια λεπτά. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο να πήξει χωριστά από τον πρώτο ζελέ. Σε περίπου 2 ώρες χτυπάτε το μείγμα του γιαουρτιού στο μίζερ να αφρατέψει και τότε το ρίχνετε στη φόρμα, πάνω από το ζελέ που έχει πήξει. Τελειώνετε τοποθετώντας τα μπισκότα. Καλό θα είναι να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο και την άλλη μέρα να το ξεφορμάρετε προσεκτικά, βυθίζοντας για λίγο τη φόρμα σε ζεστό νερό.
Καλή επιτυχία-Ελπίδα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου