Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς θα κάνεις το χταπόδι πιο μαλακό!! -

 Πώς θα κάνεις το χταπόδι πιο μαλακό!! -



1 . Μυστικό Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένας φελλός από κρασί! Αν λοιπόν δεν θέλεις να παραβράσεις το χταπόδι, αλλά να το κάνεις μαλακό και νόστιμο ρίξε στην κατσαρόλα τον φελό ενώ βράζεις το χταποδάκι σου με κρασί ή ξύδι

2 . Μυστικό Βάλτε το χταπόδι στην κατάψυξη για δυο μέρες τουλάχιστον διότι όταν ψύχεται το χταπόδι το εσωτερικό των πλοκαμιών διογκώνεται και το τοίχωμα που είναι σκληρό σπάει και ψήνεται εύκολα . 
Βγάλτε το χταπόδι απο την κατάψυξη απο βραδύς και βάλτε το στη συντήρηση. Το πρωί βγάλτε το  και αφήστε το να ξεπαγώσει χωρίς νερό.
Ετοιμάστε το χταπόδι και τεμαχίστε το . Βάλτε το με ξύδι στη κατσαρόλα  ίσα να το σκεπάσει. Δεν βάζετε ούτε νερό ούτε αλάτι. Βλέπετε αν ψήθηκε τσιμπώντας με το πυρούνι ελαφρά.

Το διάβασα στο
idiva.gr

1 . Μυστικό Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένας φελλός από κρασί! Αν λοιπόν δεν θέλεις να παραβράσεις το χταπόδι, αλλά να το κάνεις μαλακό και νόστιμο, ρίξε στην κατσαρόλα το φελλό ενώ βράζεις το χταποδάκι σου με κρασί! Τόσο απλά!

Πηγή: http://idiva.gr/2-mystika-pousigoura-den-ixeres-pos-tha-kanis-chtapodi-sas-pio-malako/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις