Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

9 λόγοι να μην το πετάξετε

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Κοινοποιήστε στο Facebook Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πηγαίνετε στο ψυγείο για να πάρετε το γάλα και με το που το ανοίγετε και είστε έτοιμοι να βάλετε στον καφέ ή στα δημητριακά σας, να σας έρχεται η δυσάρεστη...
idiva.gr
 
Το μη παστεριωμένο γάλα μας δίνει πολλές επιλογές χρήσης του μετά τη λήξη του σε αντίθεση με το παστεριωμένο που αν έχει σπάσει σε κομμάτια ή αν έχει αλλάξει χρώμα είναι πλέον αργά.
Το μη παστεριωμένο μπορεί να χρησιμοποιηθεί 
 
-ως ξινόγαλο στη μαγειρική σε συνταγές με ξινόγαλα 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-μπορεί να βοηθήσει να μαλακώσουν οι μπριζόλες πριν το ψήσιμο
 
-μπορούμε να φτιάξουμε τυρί όπως οι γιαγιάδες μας
 
-μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για λοσιόν στο πρόσωπο και μετά ξεπλένουμε
 
-μπορεί να μπεί στο νερό της μπανιέρας για ενυδάτωση του σώματος
 
-μπορεί να κάνει πλούσια τη γεύση μιας σαλάτας με dressings και μυρωδικά 
 
-είναι ευεργετικό για τα φυτά μας
 
-μπορεί να προστεθεί στην ξηρά τροφή των κατοικιδίων αν δεν έχουν θέμα στα ξινά
 
τέλος αν έχετε ποσότητα γάλακτος πακέτα ά-νοιχτα που θα λήξει προσεχώς και πιστεύετε ότι δεν θα προλάβετε να το καταναλώσετε , μπορείτε να βάλετε το γάλα στην κατάψυξη
και όταν θα είναι η ώρα να το καταναλώσετε να το βάλετε απο βραδίς στην συντήρηση και την επομένη θα είναι τόσο φρέσκο όσο όταν το αγοράσατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις