Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

νέες κυκλοφορίες βιβλίων!

Αναζητήστε στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Άννας Γαλανού, 4 δυνατά αστυνομικά και δύο μεγάλες εκπλήξεις στα παιδικά βιβλία!

Καθώς οι θερμοκρασίες και τα φύλλα των δέντρων πέφτουν, στα ράφια των…
blog.dioptra.grΚαθώς οι θερμοκρασίες και τα φύλλα των δέντρων πέφτουν, στα ράφια των βιβλιοπωλείων φτάνουν πολλοί νέοι τίτλοι σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, ώστε κάθε αναγνώστης να βρει το βιβλίο που του ταιριάζει. Στις νέες εκδόσεις μας περιλαμβάνονται 4 δυνατά αστυνομικά, το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Άννας Γαλανού, δύο μεγάλες εκπλήξεις στα παιδικά βιβλία, αλλά και η επανέκδοση ενός κλασικού έργου του Έριχ Φρομ.



 
ΕΚΔΙΚΗΣΗ (Οι δρόμοι της καταιγίδας #2), της Άννας Γαλανού
Στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας Οι Δρόμοι της Καταιγίδας ταξιδεύουμε από τα Χανιά και τις ακτές της Νοτιοδυτικής Κρήτης στην Μπαρμπαριά, στη Γραμβούσα, στα Αντικύθηρα και στη μήτρα της Ενετοκρατίας, τη Γαληνοτάτη Βενετία. Πειρατές, ρεσάλτα, κρυμμένοι θησαυροί, αδυσώπητες συγκρούσεις, απατηλοί έρωτες και ψέματα που καταστρέφουν ζωές. Η Εκδίκηση είναι ένα βιβλίο γεμάτο δράση, ένταση, απρόσμενες εξελίξεις, ακραία συναισθήματα και υπερβατικές ανατροπές.
📚 Αποκτήστε την Εκδίκηση.

 

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΡΤΑ, του Paul Halter
Μια υποτίθεται στοιχειωμένη σοφίτα θα γίνει το μέρος όπου θα συμβεί μια από τις πιο εντυπωσιακές δολοφονίες όλων των εποχών. Ο Paul Halter θεωρείται μετρ των κλασικών μυστηρίων κλειδωμένου δωματίου και αν αναζητάτε ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει ξύπνιους όλη τη νύχτα απ” την αγωνία, τότε μόλις το βρήκατε!
📚 Αποκτήστε την Τέταρτη Πόρτα.

 

ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, του Jorn Lier Horst
Για τέσσερις μήνες ένα πτώμα παρακολουθούσε τηλεόραση λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν… Τα χείλη του είναι μελανά, οι κόγχες των ματιών του χάσκουν τεράστιες, ενώ σκονισμένες τούφες μαλλιών καλύπτουν ακόμη το κρανίο του. Ήταν νεκρός εδώ και τέσσερις μήνες, χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό από τον Βίστιν ή κάποιον άλλο γείτονα. Την ίδια ώρα, ένα πτώμα βρίσκεται στο χιονισμένο δάσος. Και ένα λασπωμένο κρανίο στο πηγάδι ενός αγροτόσπιτου δίνει νέα τροπή στις έρευνες του επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καταζητείται ο δολοφόνος έξι γυναικών.
📚 Αποκτήστε το Πρωτόγονο Ένστικτο.

 

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ, της Malin Persson Giolito
Σε ένα από τα πλουσιότερα προάστια της Στοκχόλμης, κάποιος ανοίγει πυρ εναντίον των σπουδαστών μιας σχολής. Όλοι πέφτουν νεκροί εκτός από τη Μάγια, που συλλαμβάνεται για υποκίνηση, άμεση συνέργεια και ανθρωποκτονία. Εννέα μήνες μετά, η Μάγια κάθεται έξω από τη δικαστική αίθουσα, περιμένοντας την ετυμηγορία. Αισθάνεται δειλή που πέρασε όλο αυτό το διάστημα στη φυλακή, περιμένοντας τη δίκη της, και αναρωτιέται… Τι έκανα, τελικά, και όλοι με θεωρούν στυγνή δολοφόνο; Ένα δυνατό δικαστικό θρίλερ στο οποίο βασίζεται νέα τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix.
📚 Αποκτήστε την Κινούμενη Άμμο.

 

ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ
Ο Ray Celestin επιστρέφει μετά την Τζαζ του Δολοφόνου και μας μεταφέρει στο Σικάγο του 1928…
Ένας λευκός γκάνγκστερ βρίσκεται ακρωτηριασμένος σε ένα σοκάκι. Mια πλούσια κληρονόμος εξαφανίζεται και η μητέρα της προσλαμβάνει δύο ντετέκτιβ για να τη βρουν, οι οποίοι αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια του Λούις Άρμστρονγκ. Την ίδια ώρα ο Αλ Καπόνε υποψιάζεται ότι υπάρχει προδότης στην οργάνωσή του.
Τρεις φαινομενικά ασύνδετες υποθέσεις διαδραματίζονται σε μια πόλη που μαστίζεται από ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα. Στην πρωτεύουσα των μπλουζ και της ποτοαπαγόρευσης, οι πρωταγωνιστές του εγκλήματος θάβουν την αλήθεια στα βρόμικα νερά των σφαγείων.
📚 Αποκτήστε τα Μπλουζ του Δολοφόνου.

 

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, της Julia Quinn
Αγαπητή δεσποινίς Μπρίτζερτον, Αλληλογραφούμε αρκετό καιρό τώρα και, παρόλο που δεν έχουμε γνωριστεί επισήμως, νιώθω σαν να σας ξέρω. Συγχωρήστε μου την ενδεχόμενη υπέρμετρη τόλμη, αλλά σας γράφω για να σας προσκαλέσω στην οικία μου. Ευελπιστώ ότι θα ταιριάξουμε και ότι θα δεχθείτε να γίνετε η σύζυγός μου. -Σερ Φίλιπ Κρέιν
📚 Αποκτήστε το βιβλίο.

 

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του Erich Fromm
Ένα ακόμα κλασικό έργο από τον μεγάλο στοχαστή Έριχ Φρομ. Στην Καρδιά του Ανθρώπου αναλύει την ανθρώπινη φύση, την επιλογή μεταξύ Καλού και Κακού, την αγάπη του θανάτου και τον κακώς εννοούμενο ναρκισσισμό.
📚 Αποκτήστε την Καρδιά του Ανθρώπου.

 

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ, του Chinghua Tang
Περισσότερα από 1300 χρόνια μετά το θάνατο του σημαντικότερου αυτοκράτορα της Κίνας Tang Taizong, η σοφία του εξακολουθεί να αποτελεί ανεκτίμητο οδηγό ηγεσίας και διοίκησης. Στο βιβλίο αυτό, ο συγγραφέας Chinghua Tang παρουσιάζει συζητήσεις μεταξύ του Taizong και των προικισμένων συμβούλων του, οι οποίες αποκαλύπτουν βασικές πτυχές της ηγεσίας του. Πώς να ακούει ένας ηγέτης άλλους συζητητές που έχουν διαφορετική άποψη. Πώς να αξιολογεί τον εαυτό του και τους υφισταμένους του. Πώς μπορεί ένας ηγέτης να ενισχύσει την οργανωτική αποτελεσματικότητα, ώστε να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του. Πώς να αυξήσει την ισχύ και την επιρροή του, χωρίς να χάσει τον σεβασμό των άλλων.
📚 Αποκτήστε την Τέχνη του να Ακούς.

 

ΠΛΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!, του Ευγένιου Τριβιζά
Μετά τo παγκόσμιο μπεστ σέλερ Τα τρία μικρά λυκάκια «ο μετρ του χιούμορ και των ανατροπών», όπως έχει αποκαλέσει τον Ευγένιο Τριβιζά το διεθνές περιοδικό Bookbird, μας καλεί να απολαύσουμε νέες σπαρταριστές εκδοχές κλασικών παραμυθιών. Στο Πλατς Μουτς!, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ηρωίδες, η πριγκίπισσα Φλουρένια αποτινάσσει τα βασιλικά της προνόμια και επιλέγει να αυτοδιαχειρισθεί την ευτυχία της με απρόσμενο τρόπο.
📚 Αποκτήστε το Πλατς Μουτς!




Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΟΥΤΖΙΝΙΤΣΑ, του Ευγένιου Τριβιζά
Η Κοκκινομπλουτζινίτσα, ανατρέποντας το αναχρονιστικό στερεότυπο της παθητικής ηρωίδας, αντί να περιμένει από τον κυνηγό να τη σώσει, προσποιείται ότι εντυπωσιάζεται από την υποκριτική ικανότητα του λύκου να παριστάνει τη γιαγιά και τον προτρέπει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού στο Χόλιγουντ με συγκλονιστικά αποτελέσματα.
📚 Αποκτήστε την Κοκκινομπλουτζινίτσα!

Ο 

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΓΙΕΣΓΙΕΣ, της Αυγής Βάγια
Ο Κουραμπιές Γιεσγιές κάπως τα καταφέρνει και δεν είναι ποτέ ο εαυτός του! Λέει πάντα yes και περιμένει υπομονετικά να στολιστεί με κάθε λογής γαρνιτούρες, με αποτέλεσμα να μην τον αγοράζει κανείς! Μια μέρα, οι φίλοι του –τα άλλα γλυκά–, αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα σε μια νύχτα τον ξαναφτιάχνουν από την αρχή! Μια «λαχταριστή» ευκαιρία για να μάθουν τα παιδιά ότι στα απλά πράγματα κρύβεται συνήθως η μεγαλύτερη ομορφιά· η ομορφιά τού να αγαπάει κάποιος τον εαυτό του γι’ αυτό που είναι.
📚 Αποκτήστε τον Κουραμπιέ Γιεσγιές!

ΥΓ: Μην ξεχνάτε ότι αν κάνετε παραγγελίες άνω των 15€ από τη σελίδα μας, θα έχετε δωρεάν ταχυδρομικά και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής. Επόμενες νέες κυκλοφορίες θα έχουμε στις 25 Οκτωβρίου. Καλές αναγνώσεις ως τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις