Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Συνταγή εξπρές για εύκολη παραλλαγή Τσιζκεικ που θα εντυπωσιάσει τους Καλεσμένους και την Οικογένειά σας!
Τι γίνεται όταν σας καλούν κάπου τελευταία στιγμή και πρέπει να πάτε κάτι μαζί σας; Ο περισσότεροι θα αγόραζαν κάτι. Αλλά παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για cheesecake με καρύδια πεκάν που θα λατρέψουν οι φίλοι και η οικογένεια σας!
Yλικά:
-Μίγμα για κέικ
-115 γραμμάρια βούτυρο, λιωμένο
-2 αβγά
-1 συσκευασία τυρί κρέμα
-1 συσκευασία ζάχαρη άχνη
-Καρύδια πεκάν
Οδηγίες:
1. Προθερμάντε τον φούρνο στους 170.
2. Ανακατέψτε το μίγμα για κέικ, το λιωμένο βούτυρο και ένα αβγό μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη. Απλώστε την ζύμη σε ένα ταψί.
3. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα και το άλλο αβγό με το μίξερ. Σιγά σιγά προσθέστε τα 3/4 της άχνης ζάχαρης.
4. Ρίξτε το μίγμα με το τυρί κρέμα πάνω από την ζύμη μέχρι να την καλύψει τελείως. Ρίξτε από πάνω καρύδια πεκάν και ζάχαρη.
5. Ψήστε το για 25-30 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει πριν το κόψετε.
Έτοιμο! Ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο γλυκό!
Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
Credit: shared.com
Τι γίνεται όταν σας καλούν κάπου τελευταία στιγμή και πρέπει να πάτε κάτι μαζί σας; Ο περισσότεροι θα αγόραζαν κάτι. Αλλά παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για cheesecake με καρύδια πεκάν που θα λατρέψουν οι φίλοι και η οικογένεια σας!
-115 γραμμάρια βούτυρο, λιωμένο
-2 αβγά
-1 συσκευασία τυρί κρέμα
-1 συσκευασία ζάχαρη άχνη
-Καρύδια πεκάν
Οδηγίες:
1. Προθερμάντε τον φούρνο στους 170.
2. Ανακατέψτε το μίγμα για κέικ, το λιωμένο βούτυρο και ένα αβγό μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη. Απλώστε την ζύμη σε ένα ταψί.
3. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα και το άλλο αβγό με το μίξερ. Σιγά σιγά προσθέστε τα 3/4 της άχνης ζάχαρης.
4. Ρίξτε το μίγμα με το τυρί κρέμα πάνω από την ζύμη μέχρι να την καλύψει τελείως. Ρίξτε από πάνω καρύδια πεκάν και ζάχαρη.
5. Ψήστε το για 25-30 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει πριν το κόψετε.
Έτοιμο! Ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο γλυκό!
Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
Credit: shared.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου