Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το πείραμα του Τέσλα για το ταξίδι στο χρόνο

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ'.
Το πείραμα του Τέσλα για το ταξίδι στο χρόνο

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!
ellaniapili.blogspot.com
https://ellaniapili.blogspot.com/2016/12/blog-post_30.html

Το πείραμα του Τέσλα για το ταξίδι στο χρόνο

Προφανώς, ο Νίκολα Τέσλα ήταν πάρα πολύ παθιασμένος με το ταξίδι στο χρόνο. Εργάστηκε με μια μηχανή και σύμφωνα με πληροφορίες πέτυχε κάτι ακατόρθωτο όπως είχε πει: «Μπορούσα να δω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ταυτόχρονα» Νίκολα Τέσλα, ένα όνομα και δεν χρειάζονται συστάσεις, το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του, πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους…
Οι ιδέες του και οι εφευρέσεις του βγαλμένες από μια άλλη εποχή, από άλλον πλανήτη στην κυριολεξία. Ο άνθρωπος που εφηύρε την εποχή μας.. Το 1895 και κατά την διεξαγωγή των πειραμάτων του,συλλαμβάνει μια απίστευτη ιδέα,ότι ο χρόνος και ο χώρος μπορούν να επηρεαστούν έντονα από την χρήση φορτισμένων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων και η ιδέα του προήλθε από τα πειράματα του για την μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της ατμόσφαιρας, θυμηθείτε το περιβόητο HAARP, το οποίο το χρησιμοποιούν για σκοπούς άλλους από αυτούς που ο ίδιος ο Τέσλα ονειρευόταν, την αυτονομία δηλαδή της ανθρωπότητας από ενεργειακής πλευράς. Η ιδέα του Τέσλα εφαρμόζεται αρκετά χρόνια αργότερα στο γνωστό πλέον σε όλους πείραμα με την ονομασία ΄΄Το πείραμα της Φιλαδέλφεια΄΄ αλλά και το πείραμα »Montauk» το οποίο είχε σκοπό την διεξαγωγή πειραμάτων για πραγματοποίηση ταξιδιών στο χρόνο.. Με την διεξαγωγή των πειραμάτων ο Τέσλα ανακαλύπτει ότι να ανοίξεις μια πόρτα στον χρόνο είναι εφικτό καθώς ο χρόνος μπορεί να παραβιαστεί η να παραμορφωθεί, εκτός όμως από αυτό ανακαλύπτει και τους κινδύνους που κρύβει ένα τέτοιο εγχείρημα,το άλμα στον χρόνο δεν είναι απλή υπόθεση…. Στις 13 Μαρτίου του 1895 εξομολογείται σε δημοσιογράφο της New York Herald την εμπειρία του από τα πειράματα καθώς θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί από μια έκρηξη ακτινοβολίας η οποία τον χτύπησε στον ώμο και ο βοηθός του κατάφερε να απενεργοποιήσει την μηχανή πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Αναφέρει επίσης ότι θα μπορούσε να δει το παρελθόν και το μέλλον αλλά βρισκόταν ακίνητος και παράλυτος μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, θυμηθείτε και πάλι το Πείραμα της Φιλαδέλφεια όπου οι ναύτες που πήραν μέρος στο πείραμα βρέθηκαν εκτός χρονικού πλαισίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι βρέθηκε ο Τέσλα με τραγικά για αυτούς αποτελέσματα.. Στις μέρες μας μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για την διεξαγωγή των πειραμάτων αυτών, με την ελπίδα ότι κάποτε θα αποκαλυφθούν..Τι κάνετε επιτέλους εκεί μέσα στο CERN; Δυστυχώς, δεν υπάρχουν έγγραφα -που είναι σε θέση να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς αυτούς. Ωστόσο, ο Τέσλα προσπάθησε να επιτύχει το ταξίδι στο χρόνο, και σίγουρα δεν ήταν ο μόνος επιστήμονας που το δοκίμασε https://www.youtube.com/watch?v=HWFJWF5faRM
Η ιδέα ότι οι άνθρωποι είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο χρόνο έχει εξάψει τη φαντασία των εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο. Αν κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία, θα βρούμε πολλά κείμενα που μπορούν να ερμηνευθούν ως απόδειξη του ταξιδιού στο χρόνο. Όταν Άλμπερτ Αϊνστάιν δημοσίευσε τη θεωρία του της σχετικότητας το 1905, δημιούργησε έναν προβληματισμό στην επιστημονική κοινότητα, ανοίγοντας τη σελίδα για πολλά ερωτήματα όπως: τη δυματότητα ενός ταξιδιού στον χρόνο. Υπάρχει ακόμη μία απόδειξη του ταξιδιού στο χρόνο στη Βίβλο, σύμφωνα με Έριχ φον Ντένικεν: «Στη Βίβλο, ο προφήτης Ιερεμίας κάθονταν μαζί με μερικούς από τους φίλους του, ένα νεαρό αγόρι. Το όνομά του αγοριού ήταν Αβιμέλεχ, και ο Ιερεμίας είπε στον Αβιμέλεχ, Πήγαινε έξω από την Ιερουσαλήμ, υπάρχει ένας λόφος με μία σύκα, μάζεξε σύκα και φέρτα να τα φάμε. Το αγόρι πηγαίνοντας για να συλλέξει φρέσκα σύκα  ξαφνικά ακούει κάποιο θόρυβο στον αέρα, και χάνει τις αισθήσεις του. Όταν ξύπνησε τρέχει πίσω στην πόλη που ήταν γεμάτη από περίεργους στρατιώτες. Και λέει, Τι συμβαίνει εδώ; Πού είναι ο Ιερεμίας και όλοι οι άλλοι; Και ένας γέρος του απαντά, Αυτό ήταν πριν από 62 χρόνια. Αυτή είναι μια ιστορία που ίσως αναφέρετε σε ταξίδι στο χρόνο γραμμένη στη Βίβλο» Αν κοιτάξουμε την Μαχαμπαράτα, γραμμένη τον όγδοο αιώνα π.Χ., ο βασιλιάς Raivata περιγράφεται να ταξιδεύει στους ουρανούς για να συναντηθεί με τον δημιουργό θεό Brahma, και επιστρέφει στη Γη μετά από εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον. Στην Ιαπωνία, ο θρύλος του Urashima Taro περιγράφει την ιστορία της επίσκεψης ενός ψαρά στον προστάτη θεό της θάλασσας Ryūjin σε ένα υποβρύχιο παλάτι. Όταν αυτός επιστρέφει στο ψαροχώρι του, βρίσκει ότι έχουν περάσει 300 χρόνια.. Ίσως όλα τα παραπάνω είναι εμπνευσμένα από μεγάλους στοχαστές ώστε να προσπαθήσουν να βρουν έναν τρόπο για την επίτευξη του ταξιδιού στο χρόνου.




Πηγή:
Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις