Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Καθαρίστε το συκώτι σας από τις τοξίνες

Με αυτή τη συνταγή θα μπορέσετε να καθαρίστε το συκώτι σας και το πάγκρεας. Εκτός από την ρύθμιση της χολιστερίνης ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα.…
hippieteepee.gr

http://www.hippieteepee.gr/kathariste-sykoti-sas-apo-tis-toxines-pinontas-ena-potiri-apo-afto-rofima-kathimerina/

Με αυτή τη συνταγή θα μπορέσετε να καθαρίστε το συκώτι σας και το πάγκρεας. Εκτός από την ρύθμιση της χολιστερίνης ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα. Σύμφωνα με ειδικούς υγείας βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

Συστατικά:
  • 350 ml ζεστό νερό
  • 1,5 κουταλιά της σούπας βρώμη
Προετοιμασία:


Αφού ξεπλύνετε τη βρώμη προσθέστε το βραστό νερό και αφήστε το για 12 ώρες. Έπειτα στραγγίστε το νερό και πιείτε ένα ποτήρι πριν το γεύμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε το κάθε μέρα για έναν χρόνο. Είναι προτιμότερο να το πίνετε ζεστό.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας www.hippieteepee.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις