Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Κανέλα kemalpasa επιδόρπιο

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
 
 
Pasta & Yemek Tarifleri
Tarçınlı Kemalpaşa Tatlısı
Malzemeler

1 paket kemal paşa tatlısı
Şerbeti için ;
4 su bardağı su
3 su bardağı toz şeker
1 adet çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı limon suyu

KREMASI İÇİN
2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 poşet toz kremşanti
2 yemek kaşığı kaymak ( mascarpone )
Hazırlanışı

İlk önce kremamızı hazırlayalım. Vanilya, kaymak ve kremşanti hariç tüm malzemelerimizi iyice karıştıralım ve muhallebi kıvamına gelene dek pişiriyoruz.
Pişirirken çırpıcı ile sürekli karıştırarak pişiriyoruz. Muhallebi kıvamına gelince ocağımızı hafif kısıyoruz. 1-2 dk kaynatıp ocağımızı kapatıyoruz.
Oda ısısında soğumaya bırakın.
Soğuyan muhallebiye toz kremşantiyi ve vanilyayı ekleyip iyice çırpın.
Ardından iyice soğuması için buzdolabına kaldırın.

Geçelim şerbetimize🤗
Tencereye su ve şekeri ekleyin. Karıştırarak şekeri erimesini sağlayın.
Şerbeti kaynamaya bırakın.

Daha sonra kaynayan şerbetin içine çubuk tarçını ve 1 paket kemalpaşa tatlısını atıp altını kısıp kaynayana kadar pişiriyoruz. 15 dakika kaynatıyoruz.
Kemalpaşa tatlıları pişerken sık sık karıştırın ki, tatlılar şerbetini eşit çeksin.
Şurubu iyice çekip, şişen kemalpaşa tatlılarını dağıtmadan dikkatlice servis tabağına alın ve soğumaya bırakın.

Daha sonra kemalpaşa tatlılarını eliniz ile hafifçe bastırıp, şerbetini aktın.
Soğuyan kremayı 2 yemek kaşığı kaymak ekleyip karıştırın ve krema torbasına doldurun.

Soğuyan kemalpaşaları ortadan ikiye kesin.
Aralarına kremadan sıkıp üst kapaklarını kapatın.
İsteyen üzerine yine krema ile şekil verebilir.
İster hemen ister buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun🤗☺️😋

Takibe almayı Unutmayın👇🙏🙋‍♀️ 👉👉 @oezlem_karakoc 👉👉 @oezlem_karakoc 👉👉 @oezlem_karakoc
 
Κανέλα kemalpasa επιδόρπιο
Συστατικά

1 πακέτο Κεμάλ πασά επιδόρπιο

Για το σορμπέ ·
4 νερό κούπες νερό
3 νερό κούπες ζάχαρη
1 ξυλάκια κανέλας
1 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού

Για κρέμα
2 νερό γάλα γάλα
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
3 κουταλιές της ζάχαρης
1 αυγά
1 πακέτα βανίλια
1 σακούλα με σκόνη σαντιγί
2 κουταλιές της σούπας κρέμα (μασκαρπόνε)
Προετοιμασία

Ας ετοιμάσω την κρέμα μας πρώτα. Θα ανακατέψουμε όλα τα υλικά μας, εκτός από βανίλια, κρέμα και σαντιγί, και θα μαγειρέψουμε μέχρι να γίνει.

Όταν το μαγειρεύουμε, το μαγειρεύουμε όλη την ώρα με το να το ανακατεύουμε όταν πρόκειται για την κρέμα, έχουμε πάρει λίγο από ένα. Θα βράσει

Αφήστε το δροσερό στη ζέστη του δωματίου.
Μπορείτε να προσθέσετε την κρέμα άχνη και τη βανίλια στην ψύξη και να πάρετε ένα καλό φτερούγισμα.
Τότε σηκώστε το στο ψυγείο για να το κρυώσει.

Ας περάσουμε serbetimize 🤗
Προσθέστε νερό και ζάχαρη στην κατσαρόλα. Φρόντισε να λιώσει τη ζάχαρη με το να την ανακατεύεις.
Άσε το σερμπέτι να βράσει.

Αργότερα, θα ρίξουμε ένα ραβδί με ξυλάκια στο βραστό ρόφημα και θα φτιάξουμε ένα 1-Πακέτο kemalpasa επιδόρπιο και θα το μαγειρέψουμε είμαστε οι 15 μας για 15 λεπτά.

Ανακατέψτε τα γλυκά γλυκά συχνά έτσι ώστε τα γλυκά να μπορούν να προσελκύσουν το σιρόπι ίσο.
Πάρτε το σιρόπι επιμελώς και πάρτε το προσεκτικά στην πλάκα της υπηρεσίας χωρίς να διανομή τα μπουκάλια του μπουκαλιού, και αφήστε το να κρυώσει

Μετά πατήσατε απαλά το kemalpasa γλυκό με το χέρι σας και να το σιρόπι.
Προσθέστε την κρύα κρέμα σε 2 κουταλιές της σούπας και ανακατέψτε την και γεμίστε την στην τσάντα με τα κρέμα.

Κόψε την ψύξη στο μισό.
Σφίξε τα στην κρέμα και κλείσε τα πάνω καπάκια.
Αυτός που θέλει μπορεί να το διαμορφώσει με κρέμα πάλι.
Μπορείς να το σερβίρεις στο ψυγείο αν το θέλεις αμέσως.
Να την χαίρεστε 🤗☺️😋

Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις 👇🙏🙋 ♀️
👉👉 @oezlem_karakoc
👉👉 @oezlem_karakoc
👉👉 @oezlem_karakoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις