Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

To αληθινο πείραμα του βάτραχου

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.

https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/1902944653135641?__tn__=-R
Ο χρήστης Δες Το Θετικά είναι μαζί με το χρήστη Dimitris Savvidis στην τοποθεσία ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
👉To αληθινο πείραμα του βάτραχου ήταν αρκετό για να με βάλει σε σκέψεις και να τολμήσω το βήμα. Τόλμησα να πηδήξω έξω από το καζάνι που βράζει 🔥πριν να είναι αργά!
Η ζωή για μένα και η εργασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Δεν είναι ξεχωριστά πράγματα, είναι ένα. Όταν η εργασία μας έχει σαφή σκοπό,μας ευχαριστεί και μας κάνει να σηκωνόμαστε κάθε πρωί από το κρεβάτι γεμάτοι ενθουσιασμό. Όλα στη ζωή μάς φαίνονται λαμπερά, αλλά και η προσωπική ακτινοβολία μας είναι πολύ πιο έντονη.
Για 9 μήνες εργάστηκα σε ένα περιβάλλον που οι λέξεις "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" , "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ", και "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" ήταν άγνωστες. Δυστυχώς γνωρίζω πως στην Ελλάδα 🇬🇷σήμερα ένα τέτοιο περιβάλλον δεν αποτελεί σπάνιο περιστατικό. Για μένα όμως η εργασία σε ένα τέτοιο περιβάλλον ήταν όμοια με το να βρίσκομαι σε ένα καζάνι που βράζει. Έτσι λοιπόν προτίμησα να δραπετεύσω και να αναζητήσω εκείνο το εργασιακό περιβάλλον που μου αξίζει.
Ως Mηχανολόγος Mηχανικός έμαθα να σκέπτομαι και να ζω ελεύθερα και για όσο ζω σκοπεύω να το κάνω πράξη.
Μοιράζομαι αυτό το βίντεο με όποιον νιώθει πως εγκλωβίζεται σε μια κατάσταση που θυμίζει καζάνι που βράζει και θέλω να του πω μία φράση:
🙏"ΖΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" 🙏
Αν νιώθεις πως εγκλοβίζεσαι δεν είσαι μόνος. Γίνε μέρος της Ομάδα Δες Το Θετικά- Official και μοιράσου τις σκέψεις σου για κάθε τι που νιώθεις να σε περιορίζει.
#destothetika #ginetai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις