Σε αυτό το επεισόδιο φτιάξαμε ένα λαχταριστό γλυκό και πεντανόστιμο που έχει την τιμητική του στο Χριστουγενιάτικο τραπέζι!!!
Δεν ειναι τίποτα άλλο απο την Πεντανόστiμη Χιονούλα
Υλικά-Ingredients
Για την κρέμα-For the cream
1 λίτρο γάλα-1 litre milk
200 γρ κορν φλαουρ-200 gr cornstarch
250 μλ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά-250 ml whipping cream 35%fat
1 κτσ βούτυρο-1 tbsp butter
3 βανίλιες-3 vanilla
300 γρ ζάχαρη-300 gr sugar
Για την βάση-For the base
350 γρ πτι μπερ με γεύση σοκολάτα-350 gr chocolate biscuits
350 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο-350 gr dolce de leuche
200 γρ γάλα-200 gr milk
Ινδοκάρυδο-coconut powder
Για την σαντιγι-For whipping cream
300 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά-300 gr whipping cream 35%fat
50 γρ ινδοκάρυδο-50 gr coconut powder
100 γρ ζάχαρη-100 gr sugar
Για το πασπάλισμα-For the spreading
70 γρ ινδοκάρυδο-70 gr coconut powder
GERMAN
-Zutaten
-Für die Crem
-1 Liter Milch
-200 g Maisstärke
-250 ml Schlagsahne 35% Fett
-1 EL Butter
-3 Vanille
-300 g Zucker
-Für die Basis
-350 gr Kakao Butterkekse
-350 g Dolce de leuche
-200 g Milch
-KokosnussPulver
-Für Schlagsahne
-300 g Schlagsahne 35% Fett
-50 g Kokosnusspulver
-100 g Zucker
-Für die Verbreitung
70 g Kokosnusspulver
#χιονούλα#coconutcake#christmascake
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου