Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΝΤΑ....

200 γρ Ταχίνι βιολογικό
100 γρ Μέλι βιολογικό
100 γρ Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)
Λίγο νερό πηγής ή φιλτραρισμένο ,χωρίς χλώριο...
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι με λίγο νερό και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμη.

Ρίχνουμε με το κουτάλι το χαρουπάλευρο ανακατεύοντας
Φέρνουμε τη μερέντα στη ρευστότητα που θέλουμε προσθέτοντας ή λίγο νερό ή λίγο χαρουπάλευρο.
Φτιάχνουμε μικρή ποσότητα και τη διατηρούμε στο ψυγείο για 10 περίπου ημέρες.
Προσοχή! Επιλέγουμε υλικά Άθερμα για να έχουμε όλα τα ένζυμα,βιταμίνες ,ιχνοστοιχεία κλπ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις