Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Φτιάξτε Πασχαλινή Λαμπάδα

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξετε την πιο όμορφη λαμπάδα!
spirossoulis.com - the home issue


Το Πάσχα έχει έρθει για τα καλά και το Μ. Σάββατο πλησιάζει. Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να ψάχνετε στα μαγαζιά για την καθιερωμένη λαμπάδα, αλλά ούτε χρήματα διαθέτετε, έχουμε να προτείνουμε γρήγορες και εύκολες λύσεις για να δημιουργήσετε μόνες σας το δικό σας πασχαλινό κερί.
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και επιλέξτε υλικά του γούστου σας που ήδη έχετε στο σπίτι και ξεκινήστε την κατασκευή της λαμπάδας σας.
thehomeissue_lampada01
Διαβάστε επίσης:
Διαλέξτε ένα κερί σε όποιο χρώμα επιθυμείτε. Πάρτε διαφόρων ειδών και χρωμάτων κορδέλες και πλέξτε αυτές πάνω στο κερί. Μπορείτε, επίσης, να κολλήσετε επάνω λουλούδια, πασχαλίτσες, πάνινα παιχνίδια ή από χαρτί. Επίσης, δέστε υφάσματα από ρούχα που δεν χρειάζεστε και συνδυάστε τα με ιδιαίτερα ή πολύχρωμα κουμπιά, πέρλες, πλεκτά λουλούδια, χάντρες, ξύλινα διακοσμητικά. Ακόμα μία ωραία ιδέα είναι ναζωγραφίσετε πάνω στο κερί σας, μία ευχή, ένα στίχο από ένα ποίημα που ταιριάζει με την άνοιξη και την περίσταση ή ο,τιδήποτε άλλο σας εκφράζει.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.
Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις