Κοτόπουλο γεμιστό με μουστάρδα και μοτσαρέλα
Μια αμαρτωλά νόστιμη παραλλαγή του κλασικού Κοτόπουλο στο Φούρνο
125 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη με το χέρι σε μικρά κομμάτια
50 γρ. τσένταρ (αν βρείτε παλαιωμένο με έντονη γεύση), τριμμένο125 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη με το χέρι σε μικρά κομμάτια
1 κσ μουστάρδας σε κόκκους
4 φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς την πέτσα
8 φέτες καπνιστό μπέικον
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C.
Ανακατεύετε σε ενα μπωλ τα τυριά με τη μουστάρδα.
Χαράζετε μια μακρόστενη τρύπα στο πλάι του κάθε στήθους και γεμίζετε με το μείγμα μουστάρδας/τυριών.
Τυλίγετε το κάθε φιλέτο με 2 φέτες μπέικον - όχι πολύ σφιχτά.
Τα βάζετε σε ένα ταψί και ψηνετε για 20 - 25 λεπτά.
queen.gr