Ρολό λάχανο κρέατος 1 μικρό μέγεθος rolling λάχανο
300 γρ κιμά
1 ποτήρια νερού ρύζι
1 ποτήρια νερού ρύζι μπληγούρι
1 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3-4 δόντια σκόρδο
3-5 κλαδάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνια νερό τομάτας ή τρίφτη
1 κουταλιές της σούπας πιπέρι
1 έλαιο κυπέλλου καφέ
1 ποτήρια νερού ζεστό νερό
👉🏻 σύμφωνα με τον ουρανίσκο σου, ξηρό δυόσμο, ξηρό βασιλικό, πιπέρι, νέα άνοιξη, αλάτι
Για την σάλτσα
👉🏻 1 κουταλιές του βουτύρου
👉🏻 1, γλυκό κουτάλι της σάλτσας
👉🏻 2 νερό κούπες νερό
Σημείωση :. Ετοιμάζω τα εσωτερικά σου δίδακτρα ημι-Μαγειρεμένα. Γιατί
το λάχανο ψήνεται γρήγορα. Έτσι είναι η μαγειρική ισορροπημένη.
. Αν βράσεις το λάχανο στο σύνολό του σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μπορείς να το πάρεις άνετα με τα φύλλα να είναι
Κατασκευή: Τσοπ κρεμμύδια και σκόρδο με φαγητό. Είναι στο λάδι.
Πρόσθεσε το ρύζι που πλένεις, λιγότερη κουτάλα. Προσθέστε ένα ποτήρι
νερό και πουρέ ντομάτας. Βγάλε το νερό σου πριν κλείσεις το καπάκι. Θέλω
να κλείσεις το χρυσό και να προσθέσεις τον κιμά και όλες τις άλλες
στοκο προμήθειες και να πάρεις ένα καλό όπως μπορείς να δεις στο βίντεο,
να βράσεις το λάχανο και να το πας στο κρύο νερό και να κόψεις και να
περιβάλλουν όπως στο βίντεο. Βάλε τη σάλτσα στο βούτυρο και άγγιξε το
νερό. Ρίξε λίγο αλάτι. Όταν το βράζεις, το αγγίζεις στα ασκαλώνια και το
βάζεις στη σόμπα όταν αρχίζεις να βράζεις, να το μαγειρεύεις μέχρι να
πάρεις το κάτω μέρος του, και θα μπορείς να απολαύσεις τη θεραπεία.
https://www.instagram.com/p/BpW3KHunVEp/?taken-by=cahide_sultan