Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.
https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/1949389495157823?__tn__=-R
ETLİ LAHANA SARMASI
1 adet küçük boy sarmalık lahana
300 gr kıyma
1 su bardağı pirinç
1 su bardağı pilavlık bulgur
1 iri kuru soğan
3-4 diş sarımsak
3-5 dal maydanoz
1 su bardağı domates püresi yada rendesi
1 yemek kaşığı biber salçası
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 su bardağı sıcak su 👉🏻damak zevkinize göre kuru nane, kuru reyhan, karabiber, yeni bahar,tuz
Sosu için👉🏻1 yemek kasığı tereyağı 👉🏻1tepeleme tatlı kaşığı salça 👉🏻2 su bardağı su
not:.ben iç harcını yarı pişmiş olarak hazırlıyorum.çünkü lahana çabuk pişiyor.bu sekilde dengeli pişiyor.
.lahanayı geniş bir tencerede bütün olarak haşlarsanız, yaprakları ezilip ufalanmadan rahatca alabilirsiniz.
Yapılışı: soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayın.yagda kavurun.yıkadığınız pirinçleri ilave edin, az kavurun.bir bardak su ve domates püresini ilave edin.suyunu kapağı kapatmadan çektirin.altını kapatıp kıyma ve diğer tüm harç malzemelerini ilave edip iyice harmanlayın.videoda gördüğünüz gibi lahanayı haşlayıp soğuk suya alın ve süzün.videodaki gibi kesip sarın.tereyağında salçayı kavurup suyunu dökün.az tuz atın.kaynayınca sarmaların üzerine dökün ve ocağa alın.kaynamaya başlayınca altını kısıp suyunu çekinceye kadar pişirin.1 saat dinlendirip servis edin.afiyet şifa olsun. https://www.instagram.com/p/BpW3KHunVEp/…
1 adet küçük boy sarmalık lahana
300 gr kıyma
1 su bardağı pirinç
1 su bardağı pilavlık bulgur
1 iri kuru soğan
3-4 diş sarımsak
3-5 dal maydanoz
1 su bardağı domates püresi yada rendesi
1 yemek kaşığı biber salçası
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 su bardağı sıcak su 👉🏻damak zevkinize göre kuru nane, kuru reyhan, karabiber, yeni bahar,tuz
Sosu için👉🏻1 yemek kasığı tereyağı 👉🏻1tepeleme tatlı kaşığı salça 👉🏻2 su bardağı su
not:.ben iç harcını yarı pişmiş olarak hazırlıyorum.çünkü lahana çabuk pişiyor.bu sekilde dengeli pişiyor.
.lahanayı geniş bir tencerede bütün olarak haşlarsanız, yaprakları ezilip ufalanmadan rahatca alabilirsiniz.
Yapılışı: soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayın.yagda kavurun.yıkadığınız pirinçleri ilave edin, az kavurun.bir bardak su ve domates püresini ilave edin.suyunu kapağı kapatmadan çektirin.altını kapatıp kıyma ve diğer tüm harç malzemelerini ilave edip iyice harmanlayın.videoda gördüğünüz gibi lahanayı haşlayıp soğuk suya alın ve süzün.videodaki gibi kesip sarın.tereyağında salçayı kavurup suyunu dökün.az tuz atın.kaynayınca sarmaların üzerine dökün ve ocağa alın.kaynamaya başlayınca altını kısıp suyunu çekinceye kadar pişirin.1 saat dinlendirip servis edin.afiyet şifa olsun. https://www.instagram.com/p/BpW3KHunVEp/…
Ρολό λάχανο κρέατος
1 μικρό μέγεθος rolling λάχανο
300 γρ κιμά
1 ποτήρια νερού ρύζι
1 ποτήρια νερού ρύζι μπληγούρι
1 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3-4 δόντια σκόρδο
3-5 κλαδάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνια νερό τομάτας ή τρίφτη
1 κουταλιές της σούπας πιπέρι
1 έλαιο κυπέλλου καφέ
1 ποτήρια νερού ζεστό νερό
👉🏻 σύμφωνα με τον ουρανίσκο σου, ξηρό δυόσμο, ξηρό βασιλικό, πιπέρι, νέα άνοιξη, αλάτι
Για την σάλτσα 👉🏻 1 κουταλιές του βουτύρου
👉🏻 1, γλυκό κουτάλι της σάλτσας
👉🏻 2 νερό κούπες νερό
Σημείωση :. Ετοιμάζω τα εσωτερικά σου δίδακτρα ημι-Μαγειρεμένα. Γιατί το λάχανο ψήνεται γρήγορα. Έτσι είναι η μαγειρική ισορροπημένη.
. Αν βράσεις το λάχανο στο σύνολό του σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μπορείς να το πάρεις άνετα με τα φύλλα να είναι
Κατασκευή: Τσοπ κρεμμύδια και σκόρδο με φαγητό. Είναι στο λάδι. Πρόσθεσε το ρύζι που πλένεις, λιγότερη κουτάλα. Προσθέστε ένα ποτήρι νερό και πουρέ ντομάτας. Βγάλε το νερό σου πριν κλείσεις το καπάκι. Θέλω να κλείσεις το χρυσό και να προσθέσεις τον κιμά και όλες τις άλλες στοκο προμήθειες και να πάρεις ένα καλό όπως μπορείς να δεις στο βίντεο, να βράσεις το λάχανο και να το πας στο κρύο νερό και να κόψεις και να περιβάλλουν όπως στο βίντεο. Βάλε τη σάλτσα στο βούτυρο και άγγιξε το νερό. Ρίξε λίγο αλάτι. Όταν το βράζεις, το αγγίζεις στα ασκαλώνια και το βάζεις στη σόμπα όταν αρχίζεις να βράζεις, να το μαγειρεύεις μέχρι να πάρεις το κάτω μέρος του, και θα μπορείς να απολαύσεις τη θεραπεία.
https://www.instagram.com/p/BpW3KHunVEp/?taken-by=cahide_sultan
1 μικρό μέγεθος rolling λάχανο
300 γρ κιμά
1 ποτήρια νερού ρύζι
1 ποτήρια νερού ρύζι μπληγούρι
1 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3-4 δόντια σκόρδο
3-5 κλαδάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνια νερό τομάτας ή τρίφτη
1 κουταλιές της σούπας πιπέρι
1 έλαιο κυπέλλου καφέ
1 ποτήρια νερού ζεστό νερό
👉🏻 σύμφωνα με τον ουρανίσκο σου, ξηρό δυόσμο, ξηρό βασιλικό, πιπέρι, νέα άνοιξη, αλάτι
Για την σάλτσα 👉🏻 1 κουταλιές του βουτύρου
👉🏻 1, γλυκό κουτάλι της σάλτσας
👉🏻 2 νερό κούπες νερό
Σημείωση :. Ετοιμάζω τα εσωτερικά σου δίδακτρα ημι-Μαγειρεμένα. Γιατί το λάχανο ψήνεται γρήγορα. Έτσι είναι η μαγειρική ισορροπημένη.
. Αν βράσεις το λάχανο στο σύνολό του σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μπορείς να το πάρεις άνετα με τα φύλλα να είναι
Κατασκευή: Τσοπ κρεμμύδια και σκόρδο με φαγητό. Είναι στο λάδι. Πρόσθεσε το ρύζι που πλένεις, λιγότερη κουτάλα. Προσθέστε ένα ποτήρι νερό και πουρέ ντομάτας. Βγάλε το νερό σου πριν κλείσεις το καπάκι. Θέλω να κλείσεις το χρυσό και να προσθέσεις τον κιμά και όλες τις άλλες στοκο προμήθειες και να πάρεις ένα καλό όπως μπορείς να δεις στο βίντεο, να βράσεις το λάχανο και να το πας στο κρύο νερό και να κόψεις και να περιβάλλουν όπως στο βίντεο. Βάλε τη σάλτσα στο βούτυρο και άγγιξε το νερό. Ρίξε λίγο αλάτι. Όταν το βράζεις, το αγγίζεις στα ασκαλώνια και το βάζεις στη σόμπα όταν αρχίζεις να βράζεις, να το μαγειρεύεις μέχρι να πάρεις το κάτω μέρος του, και θα μπορείς να απολαύσεις τη θεραπεία.
https://www.instagram.com/p/BpW3KHunVEp/?taken-by=cahide_sultan
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου