Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Ο Genti Marku κοινοποίησε ένα σύνδεσμο στην ομάδα ΤΙ...ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ?
Εξωτερικά τραγανή σαν να έχει φύλλο και μέσα αφράτη και πεντανόστιμη !!! Κολοκυθόπιτα - Μπατζίνα !!!
papatrexas.com
Εξωτερικά τραγανή σαν να έχει φύλλο και μέσα αφράτη και πεντανόστιμη !!! Κολοκυθόπιτα - Μπατζίνα !!!
ΥΛΙΚΆ
4 κούπες κολοκύθι
4 αυγά
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα γάλα κεφίρ
1/4 φέτα
1/4 μυζήθρα γλυκιά
1 κούπα κεφαλοτύρι
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ρίγανη
Λίγο πιπέρι
4-5 κλαράκια δυόσμο
Λίγο άνηθο προαιρετικά
2 κούπες φαρίν απ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
4 αυγά
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα γάλα κεφίρ
1/4 φέτα
1/4 μυζήθρα γλυκιά
1 κούπα κεφαλοτύρι
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ρίγανη
Λίγο πιπέρι
4-5 κλαράκια δυόσμο
Λίγο άνηθο προαιρετικά
2 κούπες φαρίν απ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κολοκύθια στο χοντρό τρίφτη.
Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για μία ώρα.
Κατόπιν τα βάζουμε σε μία καθαρή πετσέτα και τα στύβομαι πολύ καλά.
Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το κεφίρ το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε μέσα τα τυριά τη φέτα και τη μυζήθρα θρουλισμένα με το χέρι.
Το κολοκύθι τα μυρωδικά και ανακατεύουμε απαλά.
Λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά...✓
Marina Hatzidaki-οι χρυσοχερες -ηδες
Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για μία ώρα.
Κατόπιν τα βάζουμε σε μία καθαρή πετσέτα και τα στύβομαι πολύ καλά.
Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το κεφίρ το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε μέσα τα τυριά τη φέτα και τη μυζήθρα θρουλισμένα με το χέρι.
Το κολοκύθι τα μυρωδικά και ανακατεύουμε απαλά.
Λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά...✓
Marina Hatzidaki-οι χρυσοχερες -ηδες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου