Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Οραματισμός


 
Ακολουθώντας την διαισθητική σου καθοδήγηση - Οραματισμός

Βρες ένα άνετο, ήσυχο μέρος για να καθίσεις και κλείσε απαλά τα μάτια. Νιώσε τη διαφορά που προκαλεί το κλείσιμο και μόνον των ματιών σου. Απομάκρυνε και άφησε στην άκρη όλες τις άχρηστες σκέψεις. Νιώσε τις εντάσεις σε όλο το σώμα σου να χαλαρώνουν, ειδικά στην περιοχή των ώμων και του αυχένα.
Τώρα πάρε τρεις αργές, βαθιές αναπνοές,
επιτρέποντας στον εαυτό σου να ηρεμήσει και να συνδεθεί με ό,τι είναι αυτό που σε υποστηρίζει. Με κάθε εκπνοή άφησε τον εαυτό σου να νιώθει στέρεος και ενωμένος με τη γη. Συνέχισε να εστιάζεσαι στην αναπνοή σου, μέχρι να βρεθείς σε μια ήρεμη, ισορροπημένη κατάσταση.
Φαντάσου τώρα ότι ατενίζεις ένα λαμπερό, καταγάλανο ουρανό. Φαντάσου τον εαυτό σου να ονειρεύεται, να αφήνεται, να χαλαρώνει και να γαληνεύει καθώς κοιτάζεις τα σύννεφα που περνούν και χάνονται.
Καθώς αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ταξιδεύει νοερά, φαντάσου ένα λαμπερό φως να χύνεται πάνω σου, καλύπτοντας το σώμα και την ψυχή σου με μια ζεστή, γεμάτη αγάπη λάμψη. Νιώθοντας ασφαλής και γαλήνιος, άφησε τον εαυτό σου να χαλαρώνει όλο και περισσότερο με κάθε σου εκπνοή, αφήνοντας αυτό το γεμάτο αγάπη φως να πλημμυρίσει ολόκληρη την ύπαρξή σου.
Φαντάσου αυτό το φως να ακουμπάει στην καρδιά σου. Άφησε την προσοχή σου να ξεγλιστρήσει απαλά από τις σκέψεις σου και να ακολουθήσει το φως μέσα στην καρδιά σου. Εκεί θα ακούσεις μια τρυφερή φωνή που αντηχεί βαθιά μέσα σου. Χαλάρωσε. Ανάπνευσε. Άκου.
Είναι η φωνή του ανώτερου εαυτού σου, που σε καθοδηγεί ήρεμα προς την επιθυμία της καρδιάς σου. Γνώριζε ότι αυτή η εσωτερική φωνή είναι στη διάθεσή σου κάθε στιγμή.
Αυτή η φωνή γνωρίζει τα πάντα. Είναι στοργική και ισχυρή, ικανή και σοφή, ασφαλής και διακριτική. Εστίασε ήρεμα την προσοχή σου πάνω σ αυτή την εσωτερική καθοδήγηση και άφησε τη συνειδητότητά σου να γίνει ολότελα δεκτική στην ανώτερη καθοδήγησή σου.
Άκου ήσυχα για λίγες στιγμές.
'Όταν θα είσαι έτοιμος άνοιξε αργά τα μάτια σου.

σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις